Anasayfa Haber Hitman İçin Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

Hitman İçin Resmi Çıkış Tarihi Açıklandı

Yeni Hitman oyunu için resmi çıkış tarihi ve satın alma planı açıklandı.

Yeni Hitman oyununun çıkış tarihinin Aralık ayından Mart 2016’ya ertelendiğinin haberini geçtiğimiz günlerde sizlere duyurmuştuk. Bu bilgi doğrultusunda Hitman’in hangi ay çıkacağını biliyorduk, ancak elimizde belirli bir tarih yoktu. Oyunun geliştiricisi IO Interactive ve yayıncısı Square Enix firmaları, yeni çıkış tarihinin 11 Mart 2016 olduğunu açıkladı.

Oyunun ayrıca satın alma planlıyla ilgili yol haritası da açıklandı. Buna göre kullanıcılar Hitman’i farklı tercihlerle satın alabilecekler. Şu an ön sipariş verilebilen 59,99 dolarlık paket ile oyunun tüm içeriğine erişim sağlanabiliyor ve betasına erişim garantisi veriliyor. Bu parayı vermek istemeyenler için Kasım ayında 34,99 dolarlık yeni bir paket sunulacak. Bu paket ile oyuncuların temel 6 görev içeriğine erişim imkanı olacak.

Ancak oyun satışa sunulduktan sonra Nisan, Mayıs ve Haziran aylarında yeni görev içerikleri sunulduğu zaman, bu paket sahiplerinin ek görevleri oynama şansı olmayacak. Oyuna sonradan dahil olacak ek görevler ise ayrıca 29,99 dolarlık bir paket ile satın alınabilecek.

Hitman_infografik