Anasayfa Haber Bülten Yeni Philips 25 İnç Monitör Çevre Dostu

Yeni Philips 25 İnç Monitör Çevre Dostu

Philips Monitörlerinin marka lisans ortağı MMD, Quad HD çözünürlüklü ve AH-IPS LED ekranlı 25 inçlik yeni bir monitörü piyasaya sunuyor.

Philips 258B6QJEB modeli 25 inçlik monitör, Quad HD 2560×1440 ya da 2560×1080 piksel görüntü desteği sunuyor. Bu, oldukça yüksek bir piksel yoğunluğuna sahip yüksek performanslı bir panel ile mümkün hale geliyor. DisplayPort, HDMI ve çift bağlantı DVI sayesinde görüntüleri yüksek bant genişliğine sahip farklı kaynaklardan yeniden üretebiliyor. Gelişmiş AH-IPS panelinin yapısı ise yüksek renk reprodüksiyonu, hızlı tepki süresi ve benzerlerine  kıyasla daha düşük güç tüketimi sağlıyor.

İster profesyonel CAD-CAM çalışması olsun, ister 3D grafik uygulamaları olsun, bu yeni model kullanıcıların ihtiyaçlarını karşılamayı hedefliyor. Monitör USB 3.0 üzerinden hızlı veri ve enerji transferi yapabiliyor, ayrıca dahili stereo hoparlörleri bulunuyor.

Gözlerde daha az yorgunluk

LED arka aydınlatmalı ekranlarda parlaklığın kontrol edilme biçimi nedeniyle, kullanıcılar çoğu zaman göz yorgunluğuna da sebep olan titreşim yaşarlar. Philips Flicker-Free Teknolojisi ise daha uzun süreler boyunca bile çok daha rahat bir görüntüleme için, parlaklığı ayarlar ve titireşimi azaltır.

Ultra dar çerçeve

Son teknoloji ürünü paneli sayesinde, yeni Philips ekranın dış çerçeve kalınlığı sadece 2.5 mm kadar. Panel içindeki yalnızca 3.5 mm’lik siyah matriks şeridi ile birleştirilen üründe, genel çerçeve boyutları dikkati dağıtabilecek unsurları en aza indirmek için küçük tutulmuş. Çoklu ekran ya da oyunlarda, grafik tasarımında ve profesyonel uygulamalar için özel olarak tasarlanmış olan ultra dar çerçeveli ekran, izleyiciye daha büyük bir ekran kullandığı hissini veriyor.

Çevre ve kullanıcı dostu

Yüksek oranda geri dönüştürülmüş plastik içeren çevre dostu malzemesinin yanı sıra, ekranda aynı zamanda gelişmiş ergonomik özellikler de sunuluyor. Gelişmiş SmartErgoBase tabanı, ekranın daha rahat bir görüntüleme açısı için neredeyse masa seviyesine indirilmesini sağlıyor. Ekran çerçevesi yüksekliğinin düşük olması ise, çift odaklı, üç odaklı ya da progresif camlı gözlük kullananlar için iyi bir çalışma ortamı sunuyor. Ayrıca, bu sayede farklı boylardaki kullanıcıların monitörü tercih ettikleri açı ve yükseklik ayarıyla kullanmaları da mümkün. Bu da, yorgunluk ve gerginliği azaltmaya yardımcı oluyor.

Yeni Philips ekran, Ekim 2015 sonundan itibaren 499 USD (KDV hariç) fiyatından piyasada bulunabilecek.