Anasayfa Haber Yeni Tomb Raider Çabuk Bitmeyecek

Yeni Tomb Raider Çabuk Bitmeyecek

Tüm özellikleri açarak ve yan görevleri yaparak oynarsanız, Rise of the Tomb Raider’ı bitirmek 40 saat sürecek.

Lara Croft hayranlarının yeni Rise of the Tomb Raider oyununa kavuşmasına az bir zaman kaldı. Geliştirici firma Crystal Dynamics, oyunun çıkmasına az bir zaman kala yeni bir bilgi paylaştı. Verdikleri bilgiye göre Rise of the Tomb Raider, kullanıcılara 15 ila 40 saatlik oyun deneyimi sunacak. Oyunun senaryosunu bitirmek yaklaşık olarak 15 ila 20 saat sürecek ancak tüm silahları ve özellikleri açmakla uğraşmak isteyenler için bu süre 30 ila 40 saate kadar çıkıyor.

Oyunun yönetmeni Brian Horton daha önce yaptığı bir açıklamada yeni oyunun önceki Tomb Raider’a kıyasla 3 kat daha büyük alanda geçeceğini belirtmişti. Bu kadar geniş alanda geçecek maceranın uzun sürecek olması da normal görünüyor. Rise of the Tomb Raider’la ilgili en büyük eksiklik çoklu oyuncu desteğinin olmaması olacak. Zira 2013 yılında piyasaya sürülen Tomb Raider’da çoklu oyuncu modu vardı.

Rise of the Tomb Raider Xbox One ve Xbox 360 platformları için 10 Kasım’da, Windows PC için 2016’nın ilk çeyreğinde ve PlayStation 4 için 2016’nın son çeyreğinde satışa sunulacak.