Anasayfa Haber Dell XPS 12 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Dell XPS 12 Hakkında Yeni Bilgiler Sızdırıldı

Dell XPS 12 ikisi bir arada tabletle ilgili yeni bilgiler ve basın fotoğrafları internete sızdı.

Apple’ın Surface Pro benzeri iPad Pro’yu tanıtmasıyla klavyeli tabletlerin gittikçe popüler olacağı ve pek çok markanın daha bu alanda kendi ürünlerini geliştireceği tahmin ediliyordu. Google’ın geçtiğimiz günlerde tanıttığı Pixel C ile bu tahminler kısmen doğru çıkmış oldu. Yakın zamanda pazara dahil olacak bir diğer firma ise Dell olacak.

Dell’in bir süre önce ilk görüntüleri sızdırılan hem dizüstü bilgisayar, hem tablet olarak kullanılabilen ikisi bir arada cihazı XPS 12 ile bu alanda çalışmaları olduğu zaten biliniyordu. Ancak cihaz hakkında fazla bir detay bilinmiyordu. Yeni sızdırılan bilgiler ve fotoğraflar ile artık XPS 12’nin nasıl bir cihaz olduğu hakkında daha fazla bilgi sahibiyiz.

Dell_XPS_12_02

Windows 10 işletim sistemiyle gelecek olan Dell XPS 12’nin 12,5 inçlik ekrana ve 4K çözünürlük desteğine sahip olacağı biliniyordu. Yeni aktarılan bilgiler doğrultusunda Intel’in yeni nesil Skylake tabanlı işlemcisini kullanacağı, ayrıca 8 GB RAM ve SSD depolama birimiyle birlikte geleceği de öğrenildi. Cihazın üzerinde USB-C, HDMI ve SD kart yuvaları da yer alacak. Cihazla ilgili daha fazla bilginin Dell’in 21 ve 22 Ekim’de düzenleyeceği bir konferansta ortaya çıkması bekleniyor.