Anasayfa Haber Cyberpunk 2077, Witcher 3’ten Daha Büyük Olacak

Cyberpunk 2077, Witcher 3’ten Daha Büyük Olacak

CD Projekt Red yeminini bozdu ve Cyberpunk 2077 hakkında açıklama yaptı.

CD Projekt Red adı Witcher 3 ile hafızalara iyice kazınmış gibi görünüyor. Şirketin ilk tamamen açık dünya girişimi olan Witcher 3, çıktığı günden beri piyasadan bol bol övgü aldı. Bu oyunun yapım süresi hayli sancılı geçmiş ve yapımcılara çok değerli dersler öğretmiş gibi görünüyor. En azından kendi açıklamaları bu yönde.

Şirketin üzerinde konuşmayı reddettiği diğer büyük projesi olan Cyberpunk 2077 ise Witcher 3’ten çok daha büyük bir yapım olacak. Bunu nereden mi biliyoruz? CD Projekt Red yönetimi daha önce 2017 yılına kadar bu proje hakkında konuşmayacaklarını ifade etmiş olmalarına karşın, dayanamayıp bir açıklama yaptılar.

Cyberpunk 2077 projesinin yapımcıları hayli heyecanlandırdığı açıkça görülebiliyor. Witcher 3’ten aldıkları dersler doğrultusunda dünya ve görev tasarımı gibi konularda çok daha farklı yöntemler izlemeyi planladıklarını açıkladılar. Oyunun çok daha büyük olacağı ve futuristik bir dünyada geçeceği düşünülürse, işlerinin pek kolay olmayacağı tahmin edilebilir.

Cyberpunk 2077 hakkında henüz herhangi bir çıkış tarihi ya da ek bilgi bulunmuyor. Aşağıdaki video ise oyunun ilk duyurulduğu zaman yayınlanmış ve daha önce izlemeyenler için tekrar yayınlıyoruz.