Anasayfa Haber Bülten AOC Yeni IPS Monitörlerini Tanıttı

AOC Yeni IPS Monitörlerini Tanıttı

AOC, kapalıyken bile göze hoş görünen iki yeni model ile Stil ürün grubu ekran yelpazesini genişletiyor.

23.8 inçlik (60.5 cm) AOC I2481FXH ve 27 inçlik (68.6 cm) AOC I2781FH, sadece bu AOC monitörlerinde bulunan asimetrik metal ayaklar ile cesur bir tasarım sunuyor. Şık görüntülerinin yanında, her ikisi de ultra ince, neredeyse çerçevesiz bir tasarıma sahip: 23.8 inçlik AOC I2481FXH modelinin çerçevesi sadece 7.5 mm genişlikte, 27 inçlik I2781FH modelininki ise sadece 9.9 mm incelikte. Böylece, modeller, stil arayan kullanıcıların masa üstlerine cazip bir katkı haline geliyor.

Geniş görüntüleme açıları

İki monitör de 1920×1080 piksellik Full HD çözünürlüklü IPS panelleri sayesinde, kullanıcılara 178 derecelik geniş görüntüleme açısı, üst düzeyde renk doğruluğu, yükek kontrast ve görüntü kalitesi sunuyor. AOC’nin Flicker FREE Teknolojisi ise monitörün önünde geçen daha uzun süreler boyunca bile gözlerdeki yorgunluğu azaltıyor.

Çok yönlü ve pratik

İki HDMI konektörü ve bir VGA soketi sayesinde, her iki monitör de DVD çalarlar ve oyun konsolları gibi farklı cihazlara kolayca bağlanabilir. Başkalarını rahatsız etmeden rahatça bir şeyler dinlemek isteyen kullanıcılar, kulaklıklarını ekranın kulaklık jakına takabilirler.

AOC I2481FXH Ekim 2015’te piyasaya çıkacak, AOC I2781FH ise Aralık ayında onu izleyecek. Üretici tarafından tavsiye edilen perakende satış fiyatları ise sırasıyla 276 USD (KDV hariç) ve 415 USD (KDV hariç) olacak. Bütün ekranlarında olduğu gibi, AOC bu ekranları için de yerinde değişim hizmeti içeren 3 yıl garanti sunuyor.