Anasayfa Haber Total War: Warhammer Çıkış Tarihi Açıklandı

Total War: Warhammer Çıkış Tarihi Açıklandı

Total War: Warhammer için resmi çıkış tarihi ve önsipariş detayları belli oldu.

Warhammer evrenini sevenlerin heyecanla beklediği yeni Total War strateji oyunu, 26 Nisan 2016 tarihinde resmen piyasada olacak. Creative Assembly tarafından geliştirilen oyunu çıkış tarihinden önce sipariş etmek isteyenleri de hoş bir sürpriz bekliyor: Chaos Warriors ek görev paketi!

Chaos Warriors ek görev paketi, ön sipariş verenler için ücretsiz olacak. Chaos tarafının birlikleriyle senaryoya dahil olacağınız bu ek görev paketinde, kendi questleri olan üç büyük Chaos şefi de mevcut. Aşağıdaki videoda Chaos Warriors birimlerini kısaca da olsa görmek mümkün.

High King Edition

Kesenin ağzını açmayı seven oyuncular için özel hazırlanmış sınırlı paketler de unutulmamış. Bunların içinde en dikkat çekeni de High King Edition olacak. İşlemeli bir metal sandığın içinde gelen bu versiyon, Grudge Ring adında altılı zar olarak da kullanılabilen bir yüzük, Slayer Whetstone Pendant adında gerçek bileytaşından bir kolye ve özel yapım Dwarf işi bir içki boynuzunu da içeriyor! Özel ciltli çizim kitabı ya da kumaş harita gibi detayları saymıyoruz bile!