Yeni ZenFone 3 telefonların varlığı ASUS CEO’su Jonney Shih tarafından resmen doğrulandı.
Asus tarafından geliştirilen ZenFone telefon serileri dünyanın farklı pazarlarında hayli ilgi görüyor. Çoğu mobil cihaz üreticisinin krizde olduğu bir dönemde ZenFone serileriyle para kazanmayı başaran Asus, serileri devam ettirmeye kararlı görünüyor.
Asus CEO’su Jonney Shih tarafından da varlığı resmen doğrulanan bir sonraki nesil ZenFone 3 serisi telefonların, 2016 yılının ilk çeyreğinde resmen tanıtılacağı tahmin ediliyor. ZenFone 3 serisinde daha da geniş bir ürün gamı sunacağı fısıldanan şirketin, giriş, orta ve üst seviye modeller hazırladığı söyleniyor.
Şirketin ZenFone 3 serileriyle birlikte telefonlarına getireceği bir yeniliğin de USB Type-C bağlantı portu olacağı iddia ediliyor. Özellikle üst seviye telefon modellerinde gittikçe daha fazla görülmeye başlayan USB Type-C portu, daha hızlı veri aktarımının yanı sıra, daha hızlı şarj imkanı da sunuyor. Ancak Asus’un bu portu tüm ZenFone 3 modellerine koyup koymayacağı tartışmalı. Fakat serinin üst seviye modellerinde olacağına kesin gözüyle bakılıyor.




Fiyatıyla ilgili bir haber varmı?
ya kapatma/açma duşu yan tarafa konumlanırsa süper olacak telefon ama :(
Güç tuşu yana alınsın, kapasitif tuşlara arka aydınlatma konulsun, kalın çerçeveler inceltilsin, kasa ağırlığı ve kalınlığı azaltılsın düşünürüz..
Abi daha zen 2 yi yeni aldım yaa çok koydu bu haber bana
Eh ne yapalım, zen5 ile idare ediyoruz. Bir de umarım 6.0 ile gelir
Bu kez kaç metre olucak ?
Zenfone 5 – Zenfone 2 – ? şu anda parasal olarak bir sorunum yok ve eğer 3 çıkarsa alma ihtimalim var. Parasal olarak bir açıklama var mı veya tahmini olarak kaç dolar olur? Teşekkürler şimdiden..