Anasayfa Haber Technopat Philips Monitör Yarışması

Technopat Philips Monitör Yarışması

Philips Brilliance 241P4 Monitör İncelemesi
Philips Brilliance 241P4 Monitör İncelemesi

Yarışmamızda iki okurumuza 23 inç Full HD IPS panelli Philips 231P4Q ve bir okurumuza 24 inç 241P4Q monitör hediye ediyoruz!

Philips, Technopat okurlarına ve seyircilerine yarışma ile monitör hediye ediyor! İki adet Philips 231P4Q ve bir adet Philips 241P4Q monitörden birini kazanmak için, bilgisayarınızda neler yaptığınızı anlatan kısa bir video çekip bizimle paylaşın. Okurlarımızın videolarını incelenecek, değerlendirme sonrasında iki okurumuz Philips 231P4QRYES ve bir okurumuz 241P4QRYES monitör hediyesi alacak.

Peki ne anlatacaksınız? Çok basit, bilgisayarınızı neden seviyorsunuz, onunla neler yapıyorsunuz, yeni Philips monitör ile sizin için ne değişecek, bunu kendi cümlelerinizle bizimle paylaşmanız yeterli. YouTube’a herkese açık olarak yükleyeceğiniz videonuzda bu videoyu Technopat’ta düzenlenen Philips monitör yarışması için hazırladığınızı da belirtmelisiniz.

Önemli şartlar:

  • Videonuzun başlığında “Philips Monitörümle” ibaresi, paylaşımlarda ise #philipsmonitorumle Hashtag’ini kullanmalısınız. Örnekler: “Philips monitörümle şu oyunu oynayacağım” “Philips monitörümle çalışacağım” ya da “Philips monitörümle şu filmi izleyeceğim” olabilir. YouTube’da yayınladığınız videonun bağlantısını Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda belirttiğimiz #philipsmonitorumle etiketiyle paylaşıp yarışmamızı duyurabilirsiniz.
  • Hazırlayıp paylaşımlarınız yaptıktan sonra haberimizin altına yorum yaparak bizimle de paylaşın. Kazananlar ile yorumlarına yanıt vererek iletişim kuracağız ve yorum hesaplarında kullandıkları e-posta üzerinden iletişime geçeceğiz. E-Postaya doğrulama aldıktan sonra adres bilgilerini kendilerinden edinerek gönderimleri sağlayacağız. Gönderim zamanlaması için yine e-posta ile iletişim kuracağız.

Yarışmamız 20 Kasım 2015’e kadar katılıma açıktır. Yarışma şartlarının değişmesi durumunda bu yazımızda güncelleme bulabilirsiniz. Sorularınızı bize bu yarışma duyurusu haberimizin altında sorabilirsiniz. Videonuzda iyi eğlenceler dileriz!

Güncelleme: Yarışmamıza katılımlar 20 Kasım 2015 itibariyle tamamlanmıştır. Hazırlanıp paylaşılan videolar değerlendirme sürecine girmiştir. Sonuçlar 23 Kasım 2015 tarihinde yeni bir güncelleme ile burada duyurulacaktır. Yorum yapan, katılan bütün okur ve izleyicilerimize teşekkür ederiz.

Yarışma Sonuçları:

Güncelleme: Yarışmamızın değerlendirme süreci sona ermiştir. Katılan bütün yarışma videoları tek tek izlenmiş, yazılan bütün yorumlar, mesajlar okunmuştur. Bütün katılımcılara tek tek teşekkür ediyoruz. Okurken ve izlerken pek çok yerde tebessüm ettik, videoları çektiğiniz farklı yerlerde sizin konuğunuz olduk.

23 İnç Philips 231P4Q monitör kazanan katılımcımız:

İbrahim Çavuş, 23 inç Full HD IPS monitörü ile oyun geliştirmeye devam edecek. Ergo Sensör teknolojisi ile ekranın karşısında eğik durduğunda Philips monitörü onu uyaracak. Sırtı ağrımadan uzun saatler kodlama ve modelleme yapabilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=saTisB4EOKU

İkinci 23 inç Philips 231P4Q monitörü kazanan katılımcımız:

Halil İbrahim Yüce, Philips monitörü ile FIFA yamaları hazırlayacak, 4:3 monitörü yerine 16:9 Full HD ekranda Blender ile daha kolay 3D modelleme hazırlayabilecek ve oyunda yaptıklarını yüksek çözünürlükte kontrol edebilecek.

24 İnç Philips 241P4Q monitör kazanan katılımcımız:

Doğa Yılmaz, Philips monitörünün IPS paneli ile renkleri daha doğru görerek 24 inç ekranda rahat resim yapacak:

https://www.youtube.com/watch?v=GpkoXZQcPLU

Kazananlara hiç bir şekilde ulaşılamaması ya da hediyelerinin ulaştırılması imkansız olması durumunda yedeklerimiz:

Alpay Akbaba – Melih Ateş:

Üretken bir öğrencilik dönemi sürdürüyorlar, Hackintosh’ları ile başarılar diliyoruz.

Bilal Çoban:

Yarışmaya katılan en eğlenceli videolar arasında yer alıyor. Videoyu izledikçe monitör hediye edesimiz geliyor. Başka yarışmalar ve hediyeler için bizi teşvik ettiği için teşekkür ederiz.

https://www.youtube.com/watch?v=p64hmjJ2cr4

Batıkan Kurtbari:

Muazzam bir modifikasyon ve özel PC çalışmasına odaklanmış. Özgün sistemindeki emeği için tebrik ederiz.