Anasayfa ASUS ASUS, Zen AiO Pro Ailesini Tanıttı

ASUS, Zen AiO Pro Ailesini Tanıttı

Asus yeni çıkardığı Zen AiO serisiyle doğrudan Apple iMac serilerini hedefliyor.

All-in-one, yani yekpare bilgisayar tasarımları yeni sayılmaz. Tüm bileşenleri ekranın ardındaki kasanın içine sığdıran tasarımların ortaya çıkışı, LCD ekran panellerinin icadı kadar eski sayılır. Bu zaman içinde pek çok firma bu türden modeller sundu ve bir dereceye kadar başarılı da oldular. Ancak satış rakamlarında Apple’ın iMac serilerini geçmeyi pek başaramadılar.

Asus bu durumu değiştirmek için yeni Zen AiO Pro ailesini tasarlamış. Bu seride altın anodize kaplama yekpare alüminyum gövde kullanan Asus, bu sayede plastik parçaları tamamen geride bırakmış. Farklı fiyat segmentlerindeki müşterileri memnun etmeyi planlayan firma, bunun için dört farklı model sunuyor.

Asus Zen AiO Portlar

Zen AiO Pro ailesindeki modeller arasındaki temel farklar ekran çözünürlüğü, işlemci, hafıza miktarı, sabit disk kapasitesi gibi parçalarda ortaya çıkıyor. Bu farklar fiyatlara da doğrudan yansıyor, serinin yurtdışı satış fiyatları teknik donanıma göre 999 dolar ile 1899 dolar arasında değişecek. Ancak kasa tasarımı, ekran boyutu, kablosuz bağlantı seçenekleri ve desteklenen bağlantı portları gibi detaylar tüm seçeneklerde aynı kalacak.

Satışa çıkacak dört model için teknik özellikler şöyle listelenmiş:

Asus Zen AiO Teknik Tablo