Anasayfa Haber iPhone 6C Önümüzdeki Yıl Çıkabilir

iPhone 6C Önümüzdeki Yıl Çıkabilir

Piyasa analistleri Apple’ın iPhone 6C telefonunu 2016 sonlarına doğru çıkaracağını tahmin ediyorlar.

Çeşitli raporları ve söylentileri değerlendiren Uzak Doğulu piyasa analistleri, Apple’ın uzun süredir beklenen iPhone 6C telefonunu 2016 ortalarına doğru piyasaya süreceğini öngörüyorlar. Bir süredir varlığı tartışılan iPhone 6C modelinin aslında uzun zaman önce çıkması bekleniyordu. Ancak Apple diğer ürünlerin satışlarını kesmemek için bu modelin üretimini hayli erteledi.

Apple’ın iPhone 6C modelinin plastik kasaya ve 4 inç ekrana sahip olacağı tahmin ediliyor. Şirketin bir süre önce 4 inçlik telefon ekranlarından oluşan büyük bir sipariş vermesi de bu beklentiyi doğrular nitelikte. Telefonda yeni nesil A9 işlemcinin kullanılacağı, ancak 3D Touch gibi bazı teknolojilere yer verilmeyeceği düşünülüyor.

Analistler bu telefonun 2016 ortalarına doğru tanıtılacağını, Eylül ayından önce de satışta olacağını öngörüyorlar. Bu modelin özellikle 4 inç ekranlı bir Apple telefon isteyenlere hitap etmesi bekleniyor. Plastik kasa ve küçük ekran sayesinde fiyatı büyük kardeşlerinden biraz daha hesaplı olacaktır. Ancak Apple’ın çok ucuz bir telefon çıkarmayacağına da emin olabiliriz.