Anasayfa Haber Star Wars Battlefront DLC İçeriği Belli Oldu

Star Wars Battlefront DLC İçeriği Belli Oldu

Star Wars Battlefront daha piyasaya çıkmadan, Season Pass ile gelecek DLC içerikleri belli oldu.

Oyun firmaları arasında daha ana oyun piyasaya çıkmadan DLC içeriğini belirlemek ve bunları kapsayan Season Pass satışına başlamak adet oldu. Electronic Arts bu trendin öncülerinden biri olarak tabii ki Battlefront için çıkacak ek görev paketlerinin içeriğini de daha oyun çıkmadan duyurdu.

Buna göre Battlefront için Season Pass alanlar, 2016 boyunca çıkması planlanan dört ek görev paketini indirimli olarak almış olacaklar. Battlefront sadece multiplayer oyunculara hitap ettiğinden, haliyle bu ek paketlerin içeriği de yeni haritalar, araçlar, kahramanlar, silahlar gibi unsurlardan oluşacak.

Ek görev paketleri oyuna zaman içinde toplam 16 yeni harita, 4 yeni oyun modu, 4 ana karakter, 20 parça araç ve ekipman ekleyecek. Bu rakamları dörde bölerek her DLC başına kaç tane düştüğünü hesap edebilirsiniz. EA geçmişte Battlefield 4 ile de benzer bir yol izlemişti. Eskiden tek bir oyunda verilen içeriği artık 5 parçaya bölüp ayrı ayrı satmak adet haline gelmiş gibi görünüyor. İşin kötüsü oyuncular da bundan pek şikayetçi görünmüyorlar.