Anasayfa Haber Bülten AOC, Yeni 4K Modelini Piyasaya Çıkarıyor

AOC, Yeni 4K Modelini Piyasaya Çıkarıyor

AOC, 4K çözünürlüğü kompakt bir formda sunmayı hedefleyen yeni AOC U2477PWQ monitörünü çok yakında satışa çıkaracak.

Yeni AOC U2477PWQ, herkes için kompakt bir çözüm sunuyor. Bu monitör, sahip olduğu 23.6 inçlik ekran ölçüsü ile 4K çözümü arayan, ama büyük bir ofisi ya da masası olmayan kullanıcılar için ideal seçenek olmayı hedefliyor. PLS paneli, hem canlı hem de çok doğru bir renk reprodüksiyonu sağlıyor. Ayrıca yatayda ve dikeyde 178°/178° geniş görüntüleme açılarına sahip. PLS panelleri, her görüntüleme açısında oldukça iyi bir renk yeknesaklığına sahip. 8 bit renk desteği ve sRGB renk gamı ise, ekranın yüksek performansını tamamlıyor.

AOC U2477PWQ daha küçük bir ekran ölçüsünü tercih eden grafik tasarımcılar, fotoğrafçılar ve film yapımcıları gibi profesyonel kullanıcılar için de uygun. Ayrıca ev kullanıcıları da fotoğraf ve video düzenlemeleri için iyi bir çözüm bulmuş oluyorlar. Üstelik bu ekran, uzun süreli bir çalışmanın gerektiği durumlarda bile, kullanıcının gözlerinin yorulmasını önlemeyen faydalı bir teknolojiye de sahip. Flicker FREE teknolojisi fark edilmeyen, ama gözleri etkileyen titreşimi azaltmayı sağlıyor.

Bu monitör dokulu yüzeyi ve şeffaf ayağı ile şık ve klasik bir tasarım sergiliyor. Üstelik çeşitli ergonomik seçenekler de bu performansı tamamlıyor. Kullanıcılar, yükseklik ve açıyı ayarlayarak, ayrıca pivot özelliğini kullanarak sağlıklı bir pozisyon için ideal konumu bulabilirler. Monitörde bant genişliğini 18 Gb/saniyeye yükselten ve 60 fps 4K video oynatabilen ultra hızlı HDMI 2.0 girişine ek olarak, MHL 3.0 ve DisplayPort 1.2 bulunuyor. MHL, kullanıcıların akıllı telefondan ya da tabletten içerik görüntülerken aynı zamanda da cihazını şarj etmesini sağlıyor.

AOC U2477PWQ, 2015 sonundan itibaren piyasada bulunabilecek. Üretici tarafından tavsiye edilen perakende satış fiyatı 499 dolar (KDV hariç) olacak. Bütün ekranlarda olduğu gibi, AOC bu ekran için de yerinde değişim hizmetini içeren 3 yıllık bir garanti sunuyor.