Anasayfa Haber NVIDIA Shield Tablet Yeniden Piyasada

NVIDIA Shield Tablet Yeniden Piyasada

Nvidia’nın oyuncu tableti Shield, biraz değişmiş olarak yeniden satışa çıkarıldı.

Nvidia’nın Shield tableti ülkemizde hayli ilgi çekmesine rağmen resmen satışa hiç çıkmadı. Amerika Birleşik Devletleri, Kanada ve bazı Avrupa Birliği ülkelerinde kısıtlı olarak satışa çıkan tablet, geçtiğimiz Temmuz ayında piyasadan kaldırılmıştı. Nvidia bazı tabletlerin bataryalarında üretim hatası olduğunu tespit etmiş ve bunları geri çağırmıştı. Ardından da tablet tamamen satıştan çekilmişti.

Şimdi Nvidia bu tabletin yeni bir sürümünü tekrar piyasaya çıkarıyor. Shield Tablet K1 adını alan bu yeni sürüm öncekinden 100 dolar daha ucuza, 199 dolar fiyatla satışa sunulacak. Nvidia bu sürümde sadece 16 GB Wi-Fi modeli sunuyor, LTE bağlantı seçeneği bulunmuyor. Nvidia’nın Kepler K1 işlemcisini kullanan cihazın tasarımı, küçük detaylar hariç öncekine çok yakın denebilir.

Nvidia bu sürümde fiyatı indirebilmek için önceden yanında verilen tüm aksesuarları ortadan kaldırmış. Artık kutudan şarj aleti, USB kablosu ya da stylus kalemi çıkmıyor. Bunlara ihtiyacınız varsa ayrıca satın almanız gerekiyor. Shield K1 ayrıca Nvidia’nın bulut tabanlı oyun servisi olan GeForce NOW için üç aylık ücretsiz abonelik sunuyor.