Anasayfa ASUS ASUS ZenBook UX305 Artık Intel Core I İşlemcilerle Donatılıyor

ASUS ZenBook UX305 Artık Intel Core I İşlemcilerle Donatılıyor

ASUS, 13,3 inç QHD+ ultra taşınabilir dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305’in gücüne Intel Core i5 ve i7 işlemciler ile güç kattı.

ASUS’un şık ve güçlü dizüstü bilgisayarı ZenBook UX305 modelinin performansı Intel Core i5 ve i7 işlemciler ile daha da artırıldı. Ultra taşınabilir sınıfındaki ürün, inceliği ile her yere sığarken yalnızca 1,3 kg ağırlığıyla da rahatlıkla taşınabiliyor. Kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar, Intel Core I işlemcilerin sağladığı yüksek performansın ve 3200 x 1800 çözünürlüğe varan görüntülerin keyfini yaşayabiliyor.

Kullanıcılar UX305’in uzun pil ömrü sayesinde devamlı saate bakmaktan kurtuluyor. ZenBook UX305 gücünü, 8GB RAM ve 256GB SSD ile tamamlıyor. ASUS IceCool teknolojisi avuç içinin konduğu bölümün her zaman beden sıcaklığının altında kalmasını sağlıyor ve bu sayede kullanıcı konforu sağlanıyor.

Temas, ZenBook UX305’te çok önemli bir yer tutuyor. Ultra hassasiyete sahip dokunmatik ekran, Akıllı Jest destekli çoklu dokunmatik fare ve titizlikle tasarlanmış arka aydınlatmalı tam boyut ergonomik klavye ile UX305, Microsoft’un son işletim sistemi Windows 10’un üstün dokunmatik deneyimini de yaşatmak için tasarlandı.

UX305, ZenBook ailesinin geleneksel bir özelliği olan yüksek ses kalitesine de sahip. ICEpower, Bang & Olufsen teknolojili ASUS SonicMaster, bir dizüstü bilgisayardan beklenmeyen ses kalitesini sağlıyor. Kullanımı kolay AudioWizard yazılımı farklı ses kaynakları için uygun hale getirilmiş beş adet ön ayarı kullanıcılara sunuyor.

ASUS ZenBook UX305 modeli 3.349 TL’den başlayan fiyatlarla satışta bulunuyor.