Anasayfa Haber Arkham Knight İçin SLI Desteği Gelmeyecek

Arkham Knight İçin SLI Desteği Gelmeyecek

Warner Bros tarafından yapılan bir açıklama, Arkham Knight için daha fazla yama gelmeyeceğini ortaya çıkardı.

Batman: Arkham Knight, PC sürümünün çıktığı ilk günden beri sorunlarla boğuşan bir oyun oldu. Konsol sürümleri nispeten sorunsuz çalışırken, Windows PC sürümü ancak büyük çaba ve masrafla kendine gelebildi. Ancak Warner Bros tarafından PC kullanıcılarına verilen sözler yine de tam olarak tutulmuş sayılmaz.

Bir kaç hafta önce tekrar Steam üzerinde satışa çıkan Arkham Knight iyi kötü çalışır hale gelmeyi başarmış görünüyor. Ancak tasarımcılar son büyük bir yama daha geleceğini vaat ediyorlardı. Bu son yama oyunun birden fazla grafik işlemci çalıştıran bilgisayarlarda çok daha hızlı çalışmasına imkan verecekti.

Ancak Warner Bros tarafından gelen açıklamaya göre bu yamanın çıkarılmasından vazgeçilmiş. Programcılar hazırladıkları yamanın pek performans artışı sağlamadığını, ancak bir dizi yeni soruna sebep olduğunu görmüşler. Zaten birden fazla GPU kullanan oyuncu sayısının fazla olmadığını, bu yüzden de yamadan vazgeçtiklerini söylüyorlar. Bu da Arkham Knight için SLI ya da Crossfire desteği olmayacağı anlamına geliyor.