Anasayfa ASUS ASUS Zenfone 2 İçin En İyi 20 Mobil Oyun

ASUS Zenfone 2 İçin En İyi 20 Mobil Oyun

ASUS Zenfone 2 sahibi oyun severler, bu oyunlarla telefonlarının bütün potansiyelini kullanabilecek.

Eğer ASUS Zenfone 2 gibi işlem gücü yüksek bir telefon satın aldıysanız, o telefonla oyun oynanacak demektir. Siz oynamasanız bile kardeşiniz, yeğeniniz, çocuğunuz elbet telefona oyun yükleyip oynayacaktır. Madem ASUS Zenfone 2’de oyun oynanacağına hemfikiriz, o zaman burada listelediğimiz kaliteli ve eğlenceli 20 adet oyuna öncelik verin.

Overkill 3

overkill 3

Gelişmiş grafikler, 3D oynanış ve etkileyici boss dövüşleriyle Overkill 3, aksiyon/FPS seven bütün oyuncuların cihazında yer almalı.

SBK 14

sbk14

PC karşılığıyla neredeyse aynı grafiklere sahip olan SBK14, söz konusu motosiklet yarışı olduğunda Android platformundaki en önemli tercihlerden biri oluyor.

One More Line

one more line

Kendine has, farklı oynanışı ve özgün tasarımlarıyla One More Line, oyuncuları kolaylıkla kendine bağlayabiliyor.

Dungeon Hunters 5

dungeon hunter 5

Mobil RPG denince akla gelen ilk serilerden olan Dungeon Hunter’ın en yeni sürümü, etkileyici grafikleri ve akıcı oynanışı ile sizi uzun süre oyalayacaktır.

Daytona Rush

daytona rush

Eğlenceli oynanışı ve başarılı grafikleriyle Daytona Rush, Android platformundaki en iyi yarış oyunlarından biri.

Dead Trigger 2

dead trigger 2

Dünya çapında popüler olan Dead Trigger 2, söz konusu zombi avlama olduğunda akla ilk gelen oyunlardan biri. Harika grafikler ve 3D oynanış da cabası.

Brothers in Arms 3

brothers in arms

Son on yılın en popüler FPS serilerinden birinin en yeni üyesi olan Brothers in Arms 3, özgün bir oynanışa ve bağımlılık yaratan bir stratejik yapıya sahip.

Godfire: Rise of Prometheus

godfire

Boss dövüşleri, kişiselleştirme seçenekleri ve muazzam grafikleriyle Godfire, en etkileyici ücretsiz Android oyunlarından biri.

Modern Combat 5: Blackout

modern combat 5

Android ve FPS kelimeleri yan yana gelince akla gelen ilk isim Modern Combat serisi oluyor. Serinin en yeni oyunu, başarılı 3D oynanışa ve inanılmaz grafiklere sahip.

GTA: San Andreas

gta san andreas

Zamansız bir klasik olan GTA: San Andreas’ı burada övmemize gerek yok sanırım. Oyun tarihinin en önemli parçalarından birini Android cihazınızda oynayabilirsiniz.

Asphalt 8: Airborne

asphalt 8

Modern Combat FPS türü için neyse, Asphalt da yarış türü için odur. Asphalt 8, etkileyici grafikleri ve eğlenceli oyun deneyimi ile bir mobil yarış oyunundan beklediğimiz çoğu şeyi bize sunuyor.

Bike Mayhem

bike mayhem

Farklı renk paleti ve çevre tasarımı ile dikkat çeken Bike Mayhem, bağımlılık yapan oynanış ile sizi uzun süre esir alma potansiyeline sahip.

NFS: Most Wanted

most wanted

Tüm zamanların en popüler yarış oyunlarından biri Android platformunda. Şahsi kanaatimce mobil yarış oyunları arasında en başarılı görselliğe sahip olan Most Wanted, yarış türünü sevenlerin kaçırmaması gerek bir oyun.

Tunnel Trouble 3D

tunnel trouble

Birden fazla oyun modu ve kişiselleştirilebilir kontrolleriyle Tunnel Trouble özgün bir oyun deneyimi sunuyor. Ayrıca görselliğin de oldukça başarılı olduğunu belirtelim.

FIFA 15 Ultimate Team

fifa 15

ASUS Zenfone 2 gibi büyük ekranlı telefonlarda oynanması daha zevkli olan FIFA 15, bir futbol hayranının ilk tercihi olmalı. Kendi takımınızı kurup oynanış stilinizi belirlediğiniz FIFA 15, sizi oldukça tatmin edecektir.

Frontline Commando 2

frontline commando 2

Farklı silah çeşitleri ve oynanış stratejileri ile Frontline Commando 2, aksiyon sevenlerin mutlaka göz atması gereken bir oyun. Uzun oynanış saatleri sizi bekliyor.

Anomaly 2

anomaly 2

Tower defense türünün etkileyici grafikler ve bağımlılık yaratan oynanış ile birleşmesi sonucu ortaya çıkan Anomaly 2, size kesinlikle farklı bir deneyim sunacak.

Galaxy on Fire 2

galaxy on fire 2

Bünyesinde onlarca uzay gemisi ve yüzlerce gezegen ve uzay istasyonu içeren GoF 2, muhteşem grafikleri ve akıcı oynanışı ile kendi türü içinde ön plana çıkan yapımlardan biri.

Real Cricket 14

real cricket 14

Marketteki en başarılı kriket oyunu olan Real Cricket 14, en iyi grafiklere sahip olmasa da oyuncuyu kendine çeken bir oynanışa sahip. Eğer farklı bir spor oyunu arıyorsanız, aradığınızı buldunuz demektir.

Badland

badland

Listeyi şahsi favorim ile kapatalım. Badland, masalsı görselliği ve basit ama bağımlı eden oynanışı ile kesinlikle her telefonda olmayı hak ediyor.