Anasayfa Haber Gears Of War 4, PC İçin Çıkabilir

Gears Of War 4, PC İçin Çıkabilir

Gears of War 4’ün Windows PC platformuna da çıkacağına dair söylentiler var.

Microsoft tarafından geçtiğimiz E3 fuarında yapılan tanıtımlarda, yeni Gears of War 4 hakkında detaylı bilgi verilmişti. Ancak bu oyunun sadece Xbox One platformuna çıkması bekleniyordu.

Öte yandan Microsoft tarafından ilk Gears of War oyununun yeniden yapıldığı ve Ultimate Edition adı altında Windows PC platformuna da çıkacağı duyurulmuştu. O zamandan beri yeni bir haber gelmedi, ancak yapımcı firmanın halen çalışmakta olduğu biliniyor.

Geçtiğimiz günlerde İngiltere kökenli bir oyun satış sitesinde çıkan liste ise yeniden kafalarda soru işaretleri oluşturdu. Gelecek oyunlar listesinde Gears of War 4’ün de adı geçiyordu. Bu listede oyunun Xbox One konsolu haricinde Windows PC için de geleceği yazıyordu.

Gears-Game

Game.co.uk adlı sitenin yönetiminin hatayı fark edip düzeltmesi biraz zaman aldı, ancak o arada ekran görüntüsü internete yayılmıştı. Tabii bu durum basit bir veri girişi hatası olabilir, daha önce de bu tür hatalar olmuştu. Ancak Microsoft’un Gears of War serisini Windows 10 platformuna taşıma planları olduğuna dair söylentileri güçlendiriyor.