Anasayfa Haber Bülten ASUSPRO A6420 İşletmelerin Maliyetlerini Düşürüyor

ASUSPRO A6420 İşletmelerin Maliyetlerini Düşürüyor

ASUS’un enerji verimliliğine odaklanarak geliştirdiği kurumsal hepsi bir arada bilgisayarı ASUSPRO A6420, operasyon maliyetlerini düşürürken aynı zamanda çevreyi de koruyor.

Gereksinimleri ve öncelikleri ne olursa olsun kurumların tüm iş ihtiyaçları göz önüne alınarak tasarlanan ASUSPRO Kurumsal Serisinin tüm donanımları monitörde barındıran hepsi bir arada bilgisayarı A6420; kurumlara en uygun fiyata güvenilirlik, esneklik ve üretkenlik katan fonksiyonları ile öne çıkıyor.

ASUSPRO kurumsal ürün ailesinin yeni üyesi A6420, sahip olduğu geniş ekranı ile birçok uygulama için kolay kullanım imkanı sunarken aynı zamanda üst sınıf güvenliği de bünyesinde barındırıyor. İnce ve şık tasarımı ile ASUSPRO A6420, ofis ortamından eğitim kurumlarına kadar her ortama rahatlıkla uyum sağlıyor.

Verimlilik ve sunduğu kapasite açısından da optimize edilmiş ASUSPRO A6420, 21.5 inç 16:9 Full HD arka aydınlatmalı LED ekranı ile kristal netlikte görüntü sunarken güç tüketimini de oldukça düşürüyor. Seri (COM) port, USB 3.0, VGA portları ile birlikte HDMI çıkışı da bulunan bilgisayar, okullardaki projektörlerden mağazalardaki barkod okuyuculara ve POS sistemlerine kadar birçok cihaza kolay bağlanabilirliği ile de dikkat çekiyor.

Bilgisayara opsiyonel olarak NFC (Yakın Saha İletişimi) modülü ve akıllı kart okuyucu da entegre edilebiliyor. Böylece kurumlar, POS çözümleri gibi kendilerine ait uygulamaları da bilgisayar ile birlikte rahatlıkla kullanabiliyor. A6420’nin donanım bileşenlerinin kolaylıkla güncellenebilmesi de ürünü rakiplerinden ayıran bir diğer önemli özellik olarak öne çıkıyor. Kullanıcılar, tüm donanımın yer aldığı monitörün arka kapağını hiçbir alete ihtiyaç duymadan rahatlıkla açarak, ürünün depolama veya bellek gibi bileşenleri ihtiyaç durumunda saniyeler içerisinde daha fazla kapasiteli bileşenler ile destekleyebiliyor.

Gerçek dünya için üretildi

ASUS’un enerji verimliliğine odaklanarak geliştirdiği hepsi bir arada bilgisayarı A6420, operasyon maliyetlerini düşürürken aynı zamanda çevreyi de koruyor. Cıva içermeyen ve arkadan aydınlatmalı LED paneli ile birlikte %80 oranında geri dönüşümlü maddeler ile üretilen ASUSPRO A6420, daha az enerji tüketirken maliyetleri de oldukça düşürüyor. Çevre dostu bu bilgisayar, ENERGY STAR ve EPEAT Gold gibi endüstrinin en önemli çevre sertifikalarına da sahip.

3 yıl garanti ile gelen bütün ASUSPRO serisinde olduğu gibi A6420 de ASUS’un zorlu kullanım standartlarını karşılaması için gürültü, sarsıntı, düşme ve termal şok gibi birçok ciddi testten geçirildi. Bu sayede bilgisayarların kuru ve buzlu yerlerden sıcak ve nemli yerlere kadar her ortamda çalışabilirliği garanti altına alınıyor.

ASUS Business Manager yazılım araçları ile de gelen ASUSPRO A6420’de rutin bilgisayar bakımı ve optimizasyon görevleri oldukça kolaylaşıyor. Kullanıcılar tek bir sayfa üzerinden bilgisayarlarının sistem durumunu takip edebilirken BIOS güncellemelerini yapabiliyor ya da veri kontrolleri için USB kilidi kullanabiliyor. Üstün performansa ek olarak yüksek güvenlik de sunan ASUSPRO A6420, işletmelerin gizli verilerini güvende tutmalarını sağlayan Trusted Platform Module (TPM), UEFI BIOS, İzinsiz Kasa Erişimi Uyarısı, Kensington Kilidi ve Asma Kilit Yuvası gibi birçok yazılım ve donanım çözümlerini de bünyesinde barındırıyor.