Anasayfa Haber Fallout 4 İçin 1.2 Yaması Çıktı

Fallout 4 İçin 1.2 Yaması Çıktı

Bethesda bir süredir beta testini yaptığı Fallout 4 yamasını resmen piyasaya sürdü.

Bethesda oyunları büyük açık dünyaları kadar, bolca yazılım hatasına sahip olmalarıyla da tanınır. Ancak şirketin oyunlarına sahip çıkmadığını söylemek de büyük haksızlık olur. Nitekim şirket bir süredir beta testlerini yaptığı ilk büyük Fallout 4 yamasını resmen piyasaya sürdü.

Fallout 4 sürüm kodunu 1.2 olarak yükselten bu yama, oyundaki bir dizi hatayı ve performans problemini ortadan kaldırıyor. Mesela “When Freedom Calls” adlı görevin tamamlanmasını önleyen hatalar giderilmiş. Oyuncuların bilgisayar terminaline girme animasyonunda takılıp kalması problemi çözülmüş.

Ayrıca Corvega fabrikası gibi bası haritalarda ortaya çıkan yavaşlamalar giderilmiş. Genel olarak oyunun sistem kaynağı kullanımı iyileştirilmiş, stabilite geliştirilmiş. Ayrıca klavye tuşlarının programlanması ve buna bağlı oluşabilen bazı hatalar da iyileştirilmiş.

Şüphesiz Bethesda zamana içinde yeni yamalar çıkarmaya devam edecektir. Ancak esas gelişmelerin her Bethesda oyununda olduğu gibi burada da DLC’ler ile kaydedilmesini beklemek yanlış olmaz.