Anasayfa Haber Galaxy S7 Dört Farklı Model İle Gelebilir

Galaxy S7 Dört Farklı Model İle Gelebilir

Son çıkan söylentilere göre Samsung’un en yeni amiral gemisi, dört farklı modelle raflardaki yerini alacak.

Ortaya atılan son iddialara göre Samsung, Galaxy S7 modelleri konusunda hayli bol seçenek sunmaya hazırlanıyor. İddialara göre Samsung’un en yeni amiral gemisi; Galaxy S7, S7 Plus, S7 Edge ve S7 Edge Plus olmak üzere dört farklı model ile hayatımıza girecek.

evleaks

Her ne kadar söylentilerde dört farklı model belirtilse de, her modelin iki farklı alt modeli olacağı da iddia ediliyor. Yani tam olarak sekiz farklı Galaxy S7 modeli ile karşılaşabiliriz. Bunun başlıca sebebi ise, Galaxy S7 modellerinin yarısının Exynos 8890 yonga setini, diğer yarısının ise Samsung tarafından 14nm FinFET ile üretilen Snapdragon 820 setini kullanacağı söyleniyor.

Bütün bunların yanı sıra, Galaxy S7’ye ait olduğu iddia edilen yeni görüntüler ortaya çıktı. Şimdiye kadar cihazla ilgili açığa çıkan bilgilerle uyuşan bu görsellere bakacak olursak, Samsung yeni amiral gemisini baştan aşağıya yeniden tasarlamış durumda.

s7 sızıntıs7 sızıntı 2

Galaxy S7’nin beraberinde MicroSD kart desteğini de geri getirmesi bekleniyor. Samsung’un 2015 yılında tanıttığı çoğu modelde eksik olan bu özellik, S7’yi rakiplerinden ayırabilir. Ayrıca Samsung’un Galaxy S7 için TouchWiz arayüzünü optimize ettiği de gelen söylentiler arasında.