Anasayfa ASUS CS: GO Oynuyoruz – Revolver R8 Denemeleri

CS: GO Oynuyoruz – Revolver R8 Denemeleri

CS: GO Oynuyoruz - Revolver R8 Denemeleri
CS: GO Oynuyoruz - Revolver R8 Denemeleri

Counter-Strike: Global Offensive oyuncularının gündemine giren R8 Revolver’ı ve yama ile gelen yenilikleri bu oynuyoruz bölümünde gözden geçiriyoruz…

R8 Revolver aslında Smith&Wesson R8 olarak geçen silahı temel alıyor ve CS: GO’da işleri değiştiriyor. İlk başlarda çok güçlü olan silah yeni yama ile biraz daha dengeleniyor ancak halen oldukça sağlam.

Tam zırhlı hedefe uzun mesafe göğüsten atış neredeyse her isabette bir hedefin devredışı kalması demek. Benzer şekilde orta ve yakın mesafede de bu atışlar AWP benzeri bir etkiye sahip.

Uzun mesafe, orta mesafede ve kısa mesafede de ise 400 gibi inanılmaz miktarlarda hasarlara ulaşılabiliyor. Üstelik koşarken de isabetli atışlar yapmak mümkün. Ancak eksisi, tetik süresini iyi ayarlayabilmek. Yeni yama tetik süresini neredeyse üçte bir oranında uzatarak bunu bir nebze dengelemiş durumda.

Ancak tek değişen tabanca değil, tüfekler ve diğer otomatik silahlar da yamadan payını alıyor.

Bu silahı ve CS:GO’nun yeni sürümünü daha önce incelediğimiz ASUS ROG G20 ile oynuyoruz. Bu ROG G20 ilk incelediğimiz üst model değil, daha ekonomik olan ve Intel Core i5 4460 işlemci, 8 GB 1600 MHz RAM ve Nvidia GeForce GTX 745 ekran kartı ile geliyor. Ayrıca oyunun videosunu da Nvidia ShadowPlay ile kaydediyoruz.

Üst seviye ROG G20 İncelemesi için tıklayın…

Daha hesaplı ROG G20 AJ İncelemesi için tıklayın…

İyi seyirler dileriz…