Anasayfa Haber Bülten Samsung Gear S2, Şimdi Network Mağazalarında

Samsung Gear S2, Şimdi Network Mağazalarında

Samsung, Türkiye’nin en önemli moda markalarından Network ile işbirliğine giderek, Gear S2’nin şık tasarımını Network’ün seçkin koleksiyonu ile buluşturdu.

Samsung Electronics, dairesel tasarım ve döndürülebilir bezel halkası ile stil ve işlevselliği bir araya getirdiği en yeni akıllı saati Gear S2’nin Network mağazalarında satışa sunulduğunu duyurdu. Tasarımı ile öne çıkan Gear S2, şık görünümü ve en özel anlara uygun yapısı sayesinde Network’ün dinamik koleksiyonlarının önemli bir tamamlayıcısı oldu.

Akıllı telefonlara kıyasla daha yakın ve kişisel bir deneyim oluşturan Gear S2, Network ile Samsung arasında yürütülen işbirliği sonucunda kullanıcıların kişisel tarzlarını tamamlayacak önemli bir aksesuar olarak mağazalardaki yerini aldı.

Böylece Network müşterileri, her an birçok uygulamayı kullanabilecekleri, e-maillerini kontrol edebilecekleri ve seçtikleri kombinlere göre değişebilir saat arayüzleri ve saat kayışları ile kişiselleştirebilecekleri Gear S2 ve Gear S2 Classic’i deneme fırsatı bulurken, tercih etmeleri halinde kolaylıkla da satın alabilecekler.

Gear S2 ile ilgili daha fazla bilgi için www.samsung.com/tr/galaxy/gear-s2/ adresini kullanabilirsiniz.