Anasayfa Haber Creed: Efsanenin Doğuşu Özel Gösterimi

Creed: Efsanenin Doğuşu Özel Gösterimi

Creed: Efsanenin Doğuşu
Creed: Efsanenin Doğuşu

Metro-Goldwyn-Mayer Pictures, Warner Bros. Pictures, New Line Cinema ve Technopat.net, sizleri CREED: EFSANENİN DOĞUŞU Filminin Özel Gösterimine Davet Ediyor!

Oscar adayı Sylvester Stallone, Creed: Efsanenin Doğuşu filminde ikonlaşmış rolü Rocky’yi canlandırıyor.

Bu rolü ile En iyi Yardımcı Erkek Oyuncu kategorisinde Altın Küre Ödülü’ne aday gösterilen Sylvester Stallone’u bu özel gösterimde Technopat.net ekibi ile birlikte izleyebilirsiniz.

8 Ocak’ta sinemalarda gösterime girecek olan Creed: Efsanenin Doğuşu filmini 7 Ocak 2016 Perşembe akşamı düzenleyeceğimiz özel gösterimde ilk izleyenlerden olabilirsiniz.

Bunun için Technopat.net üzerinde yer alan Creed: Efsanenin Doğuşu haberlerinde, Technopat Sosyal’deki konularımızda ve Facebook sayfamızdaki paylaşımlarda soracağımız sorulara doğru yanıt vermeniz gerekiyor. Doğru cevap verenler okurlarımız ile iletişime geçerek kendilerini davetli listemize ekleyeceğiz.

Bu özel bir gösterim olacağı için duyurduğumuz yer ve saatte sadece daha önceden davet kazanan okurlarımız katılabilecektir. Koltuk sayısı sınırlıdır ve salon kapasitesi sebebiyle artması mümkün değildir. Güncellemeler ve duyurular için bu sayfamızı takip edebilirsiniz.

www.creedefsanenindogusu.com adresleri üzerinde film ile ilgili merak ettiğiniz pek çok sorunun cevabını bulabilir, sayfamızda yer alan Türkçe altyazılı fragmanı izleyebilirsiniz.

Filmin Türkçe altyazılı fragmanı:

Creed : Efsanenin Doğuşu”, “yönetmeliğin 11. maddesi gereğince şiddet unsurları içermesi sebebiyle 13 yaş ve üzeri izleyici kitlesi içindir.

© 2015 Metro-Goldwyn-Mayer Pictures Inc. and Warner Bros. Entertainment Inc. All Rights Reserved.