Anasayfa Haber Bülten Adidas Ace 16 Primeknit Krampon Tanıtıldı

Adidas Ace 16 Primeknit Krampon Tanıtıldı

Adidas Ace 16 Primeknit: Yeni malzeme ve tasarım

Malzeme teknolojileri giysileri, ayakkabıları ve kramponları kökten değiştiriyor. Adidas Ace 16 Primeknit yeni Primeknit malzemesi kullanıyor…

Adidas, yenilikçi Primeknit malzemesini yeni nesil ACE kramponlarında kullanarak, tasarladığı ACE 16.1 PRIMEKNIT’i tanıttı.

ACE 16.1 PRIMEKNIT, Adidas’ın açıklamasına göre 3 Şubat’tan itibaren bulunbilecek ve oyunculara sahaya çıktıklarında konfor, kontrol ve güven sağlayacak.

Primeknit, kramponun sayasını tamamen kaplıyor. Oyuncuların her vuruşta ve kramponun her bölümünde, kontrollerini geliştiren 360 derece bir kontrol sağlıyor. 3D örgü yapısı uyum ve tutunma sağlıyor. Saya boyunca uzanan, özel olarak tasarlanmış örgü bölgeler, oyuncunun ayağına uyum sağlamak için hem gevşek, hem de sıkı örgülerden oluşuyor ve top hakimiyetini geliştirmek üzere geliştirilmiş.

Yeni örgü destek sistemi, ayak bileğini çorap gibi sararak ayak ve krampon arasındaki geçişi kolaylaştıran bir yapı, buna bağlı olarak uyum ve denge sunuyor. Geliştirilmiş Sprint Frame çivi tasarımı, top üzerinde dengeyi, tutuşu ve kontrolü geliştirmeye, genişletilmiş topuk cebi de konfor sağlamaya yönelik gelişmeler.

Adidas Football Tasarım Başkan Yardımcısı Sam Handy, futbol inovasyonları alanında lider olduklarını ifade ederek şöyle konuştu: “ACE 16.1 PRIMEKNIT’te bunu görmek kolay. Pazarda benzeri olmayan, benzersiz konfor ve destek sağlayan, Adidas’ın tasarım DNA’sının yeni ifadesi olan bir krampon ürettik.” “ACE ailesine farklı bir şey eklemek bizim için önemliydi. ACE 16.1 PRIMEKNIT ile tüm futbolcuların performansını arttıracağız.”

ACE 16.1 PRIMEKNIT 699 TL, Ace 16.1 539 TL, Ace 16.2 329 TL, Ace 16.3 239 TL, Ace 16.4 199 TL’lik satış fiyatlarıyla Adidas mağazalarında ve shop.adidas.com.tr/ace_16 sayfasında 3 Şubat’tan itibaren satışa sunuluyor.

adidas Futbol Hakkında

Futbolda dünya çapında lider olan adidas, FIFA Dünya Kupası™, FIFA Konfederasyonlar Kupası, UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Şampiyonaları gibi dünyanın en önemli futbol turnuvalarının resmi sponsoru / resmi tedarikçi ortağıdır. adidas aynı zamanda Manchester United, Real Madrid, FC Bayern Munich, Juventus, Chelsea ve AC Milan gibi dünyanın en ünlü kulüplerinin de sponsorudur. adidas’ın kadrosunda bulunan dünyaca ünlü bazı oyuncular: Leo Messi, Gareth Bale, Thomas Müller, Luis Suárez, James Rodríguez, Diego Costa ve Mesut Özil.

Adidas Ace 16 Primeknit: Yeni malzeme ve tasarım