Anasayfa Haber Huawei’nin CES 2016’da P9 Serisini Tanıtması Bekleniyor

Huawei’nin CES 2016’da P9 Serisini Tanıtması Bekleniyor

Huawei P8 Kutudan Çıkıyor

Çinli akıllı telefon üreticisi Huawei’nin CES 2016 sırasında sergilemesi beklenen P9 serisinin üç farklı modelle geleceği tahmin ediliyor. 

CES 2016 fuarı sırasında gerçekleştirilecek etkinliklerle birlikte en yeni ürün ve teknolojilerini ziyaretçilere sunacak firmalardan biri de akıllı telefon üreticisi Huawei. Çin merkezli şirketin CES 2016 sırasında P9 serisinin tanıtımını gerçekleştireceği üzerinde duruluyor. P9 ailesinde üç farklı modelin yer alacağı tahmin ediliyor ve model isimlerinin P9, P9 Lite ve P9 Max olması bekleniyor.

P9 modelimin 5.2 inç’lik ekranla geleceği tahmin edilirken, P9 Lite’ta 5 inç ve P9 Max’ta ise 6.8 inç’lik büyükçe bir ekranın yer alacağı üzerinde duruluyor. P9 Lite modeli haricinde kalan diğer iki versiyonda 6 GB’lık RAM’in bulunacağı, P9 Lite’ta ise 4 GB RAM bulunacağı söylentiler arasında.

Tahmin edebileceğiniz üzere Huawei’nin kendi geliştirmiş olduğu Kirin 950 yonga setinin her üç modelde de kullanılması bekleniyor. Metal alaşımlı dış kasanın tercih edilmesi beklenen üç modelin de tüm ayrıntıları elbette CES 2016 sırasında belli olacak.

Yeni tanıtılacak P9 serisinin kardeşi niteliğindeki P8 modelinin incelemesini ise aşağıdaki bağlantılarda bulabilirsiniz: