Anasayfa Haber iPhone 7 Plus, Batarya Ve Depolamada Yeniliklerle Gelebilir

iPhone 7 Plus, Batarya Ve Depolamada Yeniliklerle Gelebilir

iPhone 7’nin büyük ekranlı modeli iPhone 7 Plus’a ilişkin söylentiler de gelmeye başladı. Bu modelde batarya kapasitesi ve depolama alanı tarafında yenilikler olacağı tahmin ediliyor.

Apple’ın her yıl Eylül ayında düzenlediği etkinlikle beraber duyurusunu gerçekleştirdiği yeni iPhone modelleriyle alakalı söylenti haberleri sık sık karşımıza çıkıyor. Son olarak iPhone 7 ile beraber, kimi kullanıcıların pek sevmediği anten çizgilerinin ortadan kalkacağı üzerinde duruluyor. 

Elbette iPhone 7’ye ek olarak bir de Plus versiyonunun tanıtımının yapılması bekleniyor. iPhone 6 ve iPhone 6s’in Plus versiyonları olduğu gibi, iPhone 7’nin de büyük ekranlı bir Plus versiyonunun olmasına kesin gözüyle bakılıyor. iPhone 7 Plus modelinde iPhone 6s Plus’a oranla önemli çeşitli yenilikler geleceği ifade ediliyor. Bu yeniliklerin en başında güncellenen batarya kapasitesi gelecek gibi görünüyor. Elbette buna ek olarak depolama alanı tarafında da düzenlemelerin gerçekleştirileceği konusu gündemde.

Apple’a tedarik konusunda destek veren şirketlerden ortaya çıkan bilgiler, iPhone 7 Plus’ta 3100 mAh kapasitede batarya geleceği yönünde. Keza şu an iPhone 6s Plus modelinde 2750 mAh kapasitede bir batarya bulunuyor. Yani verilen bilgiler, yapılan güncelleştirmeyle birlikte batarya kapasitesinin 350 mAh artırıldığını gösteriyor. Depolama tarafında ise şu an sunulan 16 GB, 32 GB, 64 GB ve 128 GB seçeneklerine bir de 256 GB’ın ekleneceği belirtiliyor.

iPhone 6s Plus modelinde olduğu şekilde iPhone 7 Plus’ta da 5.5 inç boyutunda bir ekranın kullanılacağı üzerinde duruluyor. Ancak Full HD (1920×1080 piksel) çözünürlüğün artabileceği belirtiliyor. A10 yonga setinin tercih edileceği yeni büyük ekranlı akıllı telefonda 3 GB LPDDR4 RAM’in yer alması yüksek ihtimal.