Anasayfa Haber Bülten MSI, Carbon Edition Anakartları Tanıttı

MSI, Carbon Edition Anakartları Tanıttı

Yeni MSI X99 ve Z170 Carbon Edition anakartlar Mystic Light ile geliyor.

X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition anakart, geliştirilmiş Mystic Light RGB LED özelliği ile 16.8 milyon renge ve sisteminizi zevkinize göre renklendirebileceğiniz 16 farklı LED efektine destek verebiliyor. Dünyada bir ilk olarak, Steel Armor teknolojisi de şimdi yeni GODLIKE anakart üzerinde DDR4 Boost ile birlikte geliyor.

Çok daha iyi EMI koruması sayesinde daha saf bir sinyal iletimi ve optimal bellek performansı sağlanıyor. Audio Boost 3 Pro, Killer DoubleShot-X3 Pro, Turbo M.2 bağlantısı, 2 kat daha hızlı USB 3.1 Type-A & Type-C ve daha birçok özellik ile X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition, tamamen oyuncuların ihtiyaçları düşünülerek tasarlandı.

MSI X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition oyun özelliklerinin yanı sıra X99A GODLIKE GAMING anakart kendini hızaşırtmada da dünya genelinde en üst sıralarda kanıtladı. MSI’ın hızaşırtma rekorları kıran efsanevi anakartlarının mirasını taşıyan X99A GODLIKE GAMING CARBON Edition patentli Turbo Socket ile fazladan pinler (toplamda 2036) sayesinde Intel extreme işlemcilerde sınırları kaldırıyor.

Z170A GAMING PRO CARBON EDITION

MSI Carbon Z170

En yeni Intel Z170 yongaseti ve Mystic Light teknolojisinin en son sürümüne sahip Z170A GAMING PRO Carbon Edition anakart, sisteminiz için benzersiz bir performans ve özelleştirme olanağı sunuyor. Intel ile güçlendirilen MSI GAMING LAN ile online oyunlarınızı yüksek hızla oynarken, kaliteli Audio Boost 3 bileşenleri sayesinde kristal berraklığında bir ses deneyimi yaşayacaksınız.

MSI Z170A GAMING PRO CARBON Turbo M.2 ile 32Gb/sn’ye varan hızlarda veri transferinin yanı sıra, Steel Armor ile en ağır ekran kartlarını bile sağlam ve kararlı bir şekilde kullanabileceksiniz.