Anasayfa Makale Gmail İçin Faydalı 4 Chrome Eklentisi

Gmail İçin Faydalı 4 Chrome Eklentisi

Popüler e-posta servisini bu eklentiler ile çok daha etkili bir şekilde kullanabilirsiniz

Gmail, uzun süredir en çok kullanılan e-posta servislerinin başında geliyor. Servisin kullanıcılara sunduğu pek çok yararlı özellik bulunuyor. Standart kullanıcılar için bu özellikler her ne kadar yeterli olsa da, Gmail’i sık kullananlar için kimi zaman yetersiz kalabiliyor. İşte bu durumlarda oyuna Chrome eklentileri giriyor. Doğru eklentileri kullanarak, Gmail’de geçirdiğiniz zamanı daha etkili kullanabilir ve işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz.

Full Contact

Özellikle e-posta yoluyla iş görüşmeleri yapan kullanıcıların işini epey kolaylaştıran Full Contact, sizinle iletişime geçen tanımadığınız isimleri hakkında detaylı bir profil oluşturan oldukça faydalı bir eklenti.

full contact

Eklentiyi kurduktan sonra tanımadığınız kişilerden e-posta geldiği zaman Full Contact devreye girecek ve sizinle iletişime geçmeye çalışan karşı taraf ile ilgili bulduğu e-posta adreslerini, telefon numaralarını ve sosyal ağ hesaplarını size sunacaktır.

Snapmail

E-posta yoluyla şifre, kredi kartı numarası gibi önemli bilgilerin paylaşılması, çeşitli sebeplerden dolayı önerilmiyor. Ancak acil ortada acil bir durum varsa, bu tip hassas bilgileri Snapmail yoluyla paylaşmayı tercih etmelisiniz.

snapmail

Snapmail, gönderdiğiniz postayı şifreleyen ve alıcıyı sadece 60 saniye açık kalan bir pencereye yönlendiren bir eklenti. Tek yapmanız gereken eklentiyi kurmak ve e-postayı yazdıktan sonra yeşil Snapmail butonuna tıklamak.

MixMax

Kısaca e-posta asistanı olarak adlandırabileceğimiz MixMax, yoğun iş programı olan kullanıcılar için biçilmiş kaftan. MixMax, hem e-posta takibi, zamanlanmış gönderi gibi basit işlerin altından kalkabiliyor hem de iş görüşmeleri için iki tarafın da uygun olduğu zamanları belirleyebiliyor.

mixmax

Eğer müşterinizle uygun görüşme saati ayarlamak için defalarca e-posta göndermek istemiyorsanız, tek yapmanız gereken Google takviminizden müsait olduğunuz zamanları seçmek. MixMax bu tarihleri e-postaya ekliyor ve karşıdaki kullanıcı kendisine uygun bir tarihi seçtikten sonra buluşma zamanını takviminize ekleyip, iki tarafa da onay postası gönderiyor.

MailTrack

mailtrack

MailTrack, gönderdiğiniz e-postaların sahibine ulaşıp ulaşmadığını ve okunup okunmadığını size ileten ufak ve faydalı bir eklenti. Gönderdiğiniz e-posta alıcısına ulaştığında ve okunduğuna size bildiren MailTrack, ayrıca birden fazla alıcısı olan postalarda da hangi alıcının iletiyi okuyup okumadığını ayrı ayrı gösterebiliyor.