Anasayfa Haber The Witcher 3: Enhanced Edition Şubat Ayında Gelebilir

The Witcher 3: Enhanced Edition Şubat Ayında Gelebilir

Birçok farklı perakendeciden sızan söylentiler, The Witcher 3: Enhanced Edition’ın Şubat ayında çıkacağını bildiriyor.

Geçtiğimiz ay, The Witcher 3: Blood And Wine için yayınlanan ekran görüntülerini paylaşmıştık. Aynı haberimizde, CD Projekt Red tarafından çıkarılacak olan son ek görev paketinin daha öncekilere hiç benzemediğini de ifade etmiştik.

Hatırlayacak olursanız, The Witcher serisinin her iki oyununda da Enhanced Edition düzenlemeleri karşımıza çıkmıştı. Benzer şekilde The Witcher 3’te de özel bir düzenleme versiyonu sunulacak. Hatta bu sürümün çıkışıyla alakalı Şubat ayı işaret ediliyor. Birçok farklı ülkeden (Fransa ve Belçika başta olmak üzere) farklı perakendeciler tarafından verilen bilgiler, The Witcher 3 için Enhanced Edition sürümünün 5 Şubat’ta çıkacağı yönünde.

Az önce de bahsettiğimiz gibi önceki iki oyunda da bu sürümlere yer verilmiş ve düzenlemelere ek olarak ekstra çeşitli içerikler de sunulmuştu. Elbete iki sürümde de güncelleştirmeler ücretsiz olarak indirilebilir hale getirilmişti. Benzer şekilde The Witcher 3’ün Enhanced Edition versiyonunun da ücretsiz şekilde sunulacağı tahmin ediliyor.