Anasayfa Haber Samsung Galaxy S7’nin Teknik Ayrıntıları Sızdırıldı

Samsung Galaxy S7’nin Teknik Ayrıntıları Sızdırıldı

Samsung’un Galaxy S7 modeline ilişkin yeni teknik ayrıntılar ortaya çıktı.

Samsung’un yeni amiral gemisi telefonu Galaxy S7’nin tanıtılmasına kısa bir süre kala, ürüne dair yeni söylentiler çıkmaya devam ediyor. Birkaç hafta önce Galaxy S7’de göz bebeği okuyucuya yer verilebileceğini belirtmiştik. Parmak izi okuyucudan bir adım daha ileriye gitmek isteyen Samsung, Galaxy S7’de bu yeniliği getirebilir.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy S7’de Qualcomm’un yonga setlerinin tercih edilebileceği belirtilmişti. Ek olarak Samsung’un kendi üretimi Exynos işlemcili bir Galaxy S7 versiyonunun da sunulacağı tahmin ediliyordu. Son söylentiler, bu yeni akıllı telefonda Exynos işlemcili versiyonun kesinlikle yer alacağı yönünde. Hatta Exynos 8990 işlemcinin kullanılacağı öngörülüyor.

5.1 inç 2560×1440 çözünürlüklü ekranın kullanılması beklenen yeni modelde, büyük ihtimalle 4 GB RAM yer alacak. Dahili depolamanın ise 64 GB olacağı öngörülüyor. Ancak bu kapasite microSD hafıza kartıyla artırılabilecek. Ayrıca en güncel Android sürümü olan 6.0.1 Marshmallow’un kurulu olarak gelmesi bekleniyor.

Son olarak Samsung Galaxy S7’nin tanıtımının Şubat’taki MWC 2016’da gerçekleştirilebileceğini de ekleyelim.