Anasayfa Haber Bülten Yeni Braun 7 Serisi Geliyor

Yeni Braun 7 Serisi Geliyor

Braun 7 Serisi tıraş makinesi, 10.000 mikro titreşim ile her bir dokunuşta daha fazla kılın yakalanmasına yardımcı oluyor ve hem ıslak, hem kuru kullanımı ile rahat bir tıraş deneyimi sunuyor.

Erkekler günlük faaliyetlerini hızlı ve etkili bir şekilde yapmayı tercih ediyor. Tabii ki tıraş için de aynı durum söz konusu. Düz elekli folyo uca sahip hassas bir tıraş makinesi, yüzünüzde daireler çizerek gezdirmek zorunda olduğunuz döner başlıklı bir tıraş makinesinden daha iyi sonuçlar veriyor.

Braun’un her kullanımda verim ve konfor sunan elekli tıraş makineleri hemen hemen her kılı kesmek ve tıraştan kaynaklanan rahatsızlık hissini azaltmak üzere tasarlanmıştır. Braun’un teknolojik olarak en gelişmiş tıraş makinelerinden olan 7 Serisi, doğrusal hareketlerle kontrollü bir şekilde aşağı ve yukarı hareket ederken yüzdeki tüm kılları yakalıyor.

Döner başlıklı bir tıraş makinesi ile karşılaştırıldığında; aynı alanda defalarca daire çizer gibi hareket ettirmeniz gerektiğinden tıraş sonunda cildiniz daha fazla tahriş oluyor. Bu sorunu ortadan kaldırmak için YENİ Braun 7 Serisi ile tek aktif tıraş alanına odaklanabilir, her hareketinizde makinenin değdiği kılları daha etkili bir şekilde kesebilirsiniz. Elekli folyo tıraş makinelerinin esnek başlığı yüz hatlarına uyum göstererek döner başlıklı bir tıraş makinesine göre ilk harekette %32 daha fazla tıraş alanına ulaşmanızı sağlıyor.

YENİ Braun 7 Serisi’nin tavsiye edilen satış fiyatı 899 TL olarak belirlenmiştir.