Anasayfa Haber Xbox One Elite, Türkiye’de Satışa Çıktı

Xbox One Elite, Türkiye’de Satışa Çıktı

Microsoft Xbox One Elite oyun konsolu, Türkiye’de de satışa çıktı.

Microsoft’un Xbox One oyun konsolu, Eylül 2014’te Türkiye’de 1599 TL’den satışa sunulmuştu. Blu-ray oynatıcı ve dahili kablosuz bağlantı desteğiyle gelen oyun konsolu satışlarda PlayStation 4’ün hemen arkasından geliyor. Microsoft ve Sony arasındaki bu rekabet, geçtiğimiz sene daha da belirginleşti. 35.9 milyon adet satan PlayStation 4, Xbox’ı geride bırakarak yılı tamamlamıştı.

Aradan geçen yaklaşık iki yılda Xbox One’ın Elite versiyonu da Türkiye’de satışa sunuldu. 1 TB kapasiteli yeni oyun konsolu, Xbox One’ın çok daha şık hali diyebiliriz. Ancak Xbox One Elite, yalnızca tasarım anlamında farklı değil, kumandasıyla gelen yeni özelliklere de sahip. Kumanda çok daha gelişmiş yeteneklerle donatılmış ve kişiselleştirilebilir seçenekler sunuyor. Değiştirilebilir düğmelerle ve metal kontrol tuşlarıyla gelen Xbox One Elite kumandası, hassasiyet açısından da yenilikler getiriyor.xbox-one-elite1

Az sayıdaki mağazada bulunan Xbox One Elite’in fiyatı ise 2999 TL. Bu fiyata elbette detaylarından bahsettiğimiz kumanda da dahil. Ancak daha sonradan bir kumanda almak isterseniz, onun fiyatı da 725 TL.