Anasayfa Haber Samsung Galaxy S7 Görselleri Sızdırıldı

Samsung Galaxy S7 Görselleri Sızdırıldı

Samsung’un yeni üst seviye akıllı telefonları Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in tanıtım görselleri sızdırıldı.

Samsung’un bu ay tanıtacağı Galaxy S7 modelinin Mart’ta da satışa sunulacağı tahmin ediliyor. Fuara birkaç hafta kala, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’e dair yeni görseller ortaya çıktı. Sızan görsellerin, Samsung’un tanıtım sırasında kullanacağı resimler olduğu düşünülüyor.

Daha önce hazırladığımız haberlerde de ifade ettiğimiz gibi Galaxy S7’de 5.1 inç’lik bir ekran bekleniyor. Galaxy S7 Edge’de ise ekran boyutu 5.5 inç olacak. 2.5D kavisli yapıdaki ekranlar Super AMOLED yapıda ve 2560×1440 piksel çözünürlük sunacak. Görsellerden 2.5D kavisli ekran kolayca anlaşılabiliyor.

Her iki model de önceki versiyonlarından tasarım anlamında çok farklı değil. AMOLED ekran sayesinde telefon kilitliyken bile ekranda saat ya da minik bir bildirim ikonu görülebilecek. Elbette bu sistemin şarj durumuna etkisi merak ediliyor. Belirtilenlere göre bu bilgi kısmı bir saat içinde %1 şarj tüketecek.

samsung-galaxy-s7-galaxy-s7-edge-2

Bileşen tarafına baktığımızda ise önceki haberlerden farklı bir detay yok. Bölgeye bağlı olarak iki farklı yonga seti kullanılacak. Bunlardan biri Qualcomm Snapdragon 820, diğeri ise Samsung’un kendi üretimi Exynos 8 Octa. 4GB LPDDR4 RAM’in yer verildiği Galaxy S7 serisinde, 32 GB ve 64 GB depolama seçenekleri olacak. Elbette microSD kart desteğiyle dahili kapasiteyi 200 GB’a kadar artırmak mümkün. Galaxy S7’de 3000 mAh kapasitede, Galaxy S7 Edge’de ise 3600 mAh kapasitede bataryanın yer alması bekleniyor. IP67 sertifikasına sahip olması beklenen telefonlar, suya ve toza karşı dayanıklı olacak.

Samsung, yayınladığı videoyla yeni nesil akıllı telefonların tanıtımı için 21 Şubat’ı işaret etti. #TheNextGalaxy hashtag’iyle paylaşılan videoyla beraber, basın mensuplarına davetiyeler de gönderilmeye başlandı.

https://www.youtube.com/watch?v=3g3O94WALV8