Anasayfa Haber HTC One M10, Nisan Ayında Tanıtılabilir

HTC One M10, Nisan Ayında Tanıtılabilir

HTC’nin yeni amiral gemisi One M10 modelinin, farklı bir isimle 11 Nisan’daki bir etkinlikle tanıtılacağı yönünde haberler var.

Birçok akıllı telefon üreticisi, gelecek ay MWC 2016’da yeni nesil ürünlerini tanıtacak. Özellikle Samsung ve Güney Koreli LG’nin amiral gemisi modellerini sahneye çıkarması bekleniyor. Fuarda HTC’nin de One M10 ile ziyaretçilerin karşısına çıkacağı tahmin ediliyordu. Şirket, geçen ay yaptığı açıklamayla yeni nesil akıllı telefonunun tanıtım tarihini ertelediğini bildirmişti. HTC yöneticilerinin prototip aşamasında olan One M10’un tasarımını beğenmediği ve tanıtımın da bu yüzden ertelendiği iddia ediliyor.

Son gelen haberler, HTC One M10’un 11 Nisan’da Londra’da tanıtılacağı yönünde. One A9’un tasarım özelliklerini benimseyen yeni amiral gemisi modelde, One A9’daki parmak izi okuyucunun benzer şekilde yer alacağı düşünülüyor. Özellikle Samsung ve LG’nin yeni amiral gemisi modellerini tanıtması ardından, HTC’nin de Nisan ayı ortasında One M10 modelini duyuracağı düşünülüyor. Ayrıca yeni akıllı telefonun model isminin de farklı olabileceği vurgulanıyor.

Meraklılar İçin: HTC One M10 Modelinin Teknik Ayrıntıları Sızdırıldı