Anasayfa Haber Samsung Galaxy S7 Ve Galaxy S7 Edge Fotoğrafları Sızdı

Samsung Galaxy S7 Ve Galaxy S7 Edge Fotoğrafları Sızdı

Tanıtıma bir haftadan kısa zaman kala, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in yeni görselleri ortaya çıktı.

Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S7’ye dair haberler gelmeye devam ediyor. Şubat başında basın görselleri ortaya çıkan Galaxy S7, Samsung’un 21 Şubat’ta düzenleyeceği Unpacked etkinliği kapsamında tanıtılacak. Ardından 22 Şubat’ta kapılarını aralayacak olan MWC 2016’da da ziyaretçilere gösterilecek. Tanıtıma bir haftadan kısa süre kalmışken, Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge modellerinin yeni fotoğrafları da yayınlandı.

samsung-galaxy-s7-edge2

Önceki görseller, her iki akıllı telefonun ön panelinin bazı ayrıntılarını ortaya çıkarıyordu. AMOLED ekranın kullanılacağı bu modellerde, bu sayede şarjdan önemli tasarruf sağlanacak. Böylece telefonlar kilitliyken de ekranın bir bölümü aydınlanacak ve tarih – saat ve bildirimler kilit açmaya gerek kalmadan görülebilecek.

Yeni ortaya çıkan görseller ise renk seçenekleri, ön ve arka panel detaylarını açığa çıkarıyor diyebiliriz. Şimdiye kadar Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’in altın ve siyah renk seçenekleriyle sunulacağı düşünülüyordu. Ancak görsellere bakılırsa Galaxy S7 Edge’de gri bir versiyon da olacak. Galaxy S7’de ise yine altın ve siyah renkler gösteriliyor.