Anasayfa Haber Samsung Galaxy S7, Suya Dayanıklı Olacak

Samsung Galaxy S7, Suya Dayanıklı Olacak

Yeni ortaya çıkan bir video, Samsung Galaxy S7’nin suya dayanıklı yapısını ve kablosuz şarj özelliğini gösteriyor.

Samsung’un bu haftasonu tanıtımını yapacağı yeni amiral gemisi akıllı telefonu Galaxy S7’ye dair yeni haberler gelmeye devam ediyor. Şirketin Endonezya birimi YouTube kanalından #TheNextGalaxy hashtag’iyle bir video paylaştı. Yeni video, Galaxy S7’nin suya dayanıklı yapısını ve kablosuz şarj özelliğini net bir şekilde ortaya çıkarıyor.

Videodaki sporcu, antrenman öncesinde Galaxy S7’yi kablosuz şarja bırakıyor ve tamamen şarj olduğunda şarj yuvasından kaldırıyor. Ayrıca sporcu videoda Gear S2’yi de aktif bir şekilde kullanıyor. Ardından yeni akıllı telefon yağmur altında kullanılarak su geçirmezlik özelliği de vurgulanmış oluyor. Buna bakarak telefonun IP68 sertifikasıyla geleceğini, suya ve toza karşı dayanıklı olacağını söylemek mümkün.

Geçmişte sızdırılan görsellerden de, yeni ortaya çıkan videodan da anlaşılabildiği gibi Galaxy S7, tasarım anlamında bir önceki modeline oranla büyük fark yaratmayacak. Ancak yeni amiral gemisi akıllı telefon özellik, performans ve diğer bazı ayrıntılarda Galaxy S6’dan farklılaşacak. Galaxy S7 ile birlikte Galaxy S7 Edge’in de tanıtımı 21 Şubat’taki etkinlikte gerçekleştirilecek.

https://www.youtube.com/watch?v=EHaxUZPyomg