Anasayfa Haber Yeni Call Of Duty Farklı Olacak

Yeni Call Of Duty Farklı Olacak

Yeni Call of Duty oyununun duyurusu geçen hafta yapıldı ve söylentilere göre yeni oyun uzayda geçebilir.

Infinity Ward, geçtiğimiz hafta resmî Twitter profilinden yeni Call of Duty duyurusunu gerçekleştirmişti. En başarılı FPS oyunlarından olan Call of Duty’nin yeni versiyonunda da çizgisini aynı şekilde devam ettireceği düşünülüyor. Yeni serinin ismine dair herhangi bir açıklama şimdilik yok. Ancak, Modern Warfare 4 ya da Ghosts 2 olarak devam edilebileceği düşünülüyor. Buna ek olarak Infinity Ward yeni bir seriye giriş de yapabilir, şimdilik bilemiyoruz.

Yapımcı, yılbaşında Twitter’dan astronotun yer aldığı bir görselle yeni yılı kutlamıştı. Bu da yeni oyun ya da oyunların uzayda geçebileceği anlamına gelebilir. Bu yıl çıkacak olan yeni Call of Duty oyununun “yenilikçi” olacağının belirtilmesi de uzayda geçecek bir oyunun belirtisi olabilir.

call-of-duty2

Benzer şekilde Call of Duty: Black Ops 3’ü geliştiren ekip Treyarch da geçen yıl konuyla alakalı açıklamalar yapmıştı. Hatta şirket, “Uzayda geçecek Call of Duty oyunu için asla imkansız demeyin” şeklinde bir demeç de vermişti. Kısa sürede yeni oyunun ayrıntılarılarının ortaya çıkması bekleniyor.