Anasayfa Haber Fallout 4 İçin Üç Yeni DLC Geliyor

Fallout 4 İçin Üç Yeni DLC Geliyor

Fallout Dizisi

Mart, Nisan ve Mayıs’ta Fallout 4’ün üç yeni eklentisi geliyor. Üstelik yapımcı bu yıl farklı DLC’lerin de çıkacağını bildirdi.

Bethesda, Fallout hayranlarını sevindirecek önemli bir haber paylaştı. Yapımcı; Fallout 4 için Mart, Nisan ve Mayıs’ta üç farklı eklenti çıkaracak. Ayrıca, bu üç DLC’ye ek olarak daha başka yeni eklentilerin de bu yıl içinde hazır olacağı belirtiliyor. Elbette Season Pass sahipleri çıkacak olan tüm eklentilere ücretsiz sahip olacak.

fallout4-automatron

Mart, Nisan ve Mayıs’ta çıkacak DLC’ler sırasıyla Automatron, Wasteland Workshop ve Far Harbor. Oyuncular, Mart’ta çıkacak olan Automatron eklentisinde robotlarla karşı karşıya gelecek. Ayrıca öldürülen robotlardan elde edilen malzemelerle kendi robotunuzu oluşturmanız mümkün olacak. Automatron’un tek başına satış fiyatı 10 dolar olacak.

fallout-4-wasteland-workshop6

Nisan’da çıkacak olan diğer DLC olan Wasteland Workshop’daki amaç ise düşmanları yakalayıp kafeslere hapsetmek. Elbette kafeslere kapatılan düşmanları eğitmek ve bunlarla arenada dövüşler düzenlemek de mümkün olacak. Ayrıca Wasteland Workshop’da heykeller ve çeşitli çıkartmalara da yer verilecek. Bu eklenti ise 5 dolara satılacak.

fallout-4-far-harbor

Bilinen son DLC olan Far Harbor ise Mayıs’ta karşımıza çıkacak. Sentetiklerin gizli kolonisinin peşine düşecek olan oyuncular, ağır radyasyon sebebiyle oluşan vahşi ortamlardan geçmek zorunda kalacak. Bu DLC hayli büyük bir haritaya sahip olacak ve yeni yaratıklar bulunacak. Ayrıca yeni nesil zırhlar ve silahlar da bulunacak. Far Harbor’ın fiyatı da diğerlerine göre daha pahalı, Mayıs’ta çıkacak olan DLC tam 50 dolar etiketle gelecek.

Haberimizin başında da belirttiğimiz şekilde Season Pass sahipleri, tüm bu eklentilere otomatik erişecek. Şimdilik 35 dolar olan Season Pass fiyatı ise 1 Mart’tan sonra 50 dolar olacak.