Anasayfa Haber LG G5 Ve Samsung Galaxy S7 Edge, Dubai’de Satışta Görüldü

LG G5 Ve Samsung Galaxy S7 Edge, Dubai’de Satışta Görüldü

LG ve Samsung’un yeni amiral gemisi akıllı telefonları henüz tanıtılmadan, Dubai merkezli bir internet sitesinde satışta görüldü.

LG ve Samsung, birkaç gün sonra yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını sahneye çıkaracak. Ancak her iki şirketin de yeni modellerine dair haberler gelmeye devam ediyor. Henüz tanıtımı yapılmamış ve piyasaya çıkmamış olan LG G5 ve Samsung Galaxy S7 Edge, Dubai’li bir e-ticaret sitesinde satışta görüldü.

E-ticaret sitesinde LG G5’in fiyatı 680 dolar şeklinde belirtiliyor. Samsung Galaxy S7 Edge’in fiyatı ise 1100 dolar olarak listelenmiş. Hatta iki modelin de kutularıyla birlikte çekilmiş fotoğrafları da var.

LG G5’in en önemli ayrıntılarından biri, arka kapağın açılabiliyor oluşu. Bu sayede batarya kolayca değiştirilebilecek. Göze batan bir diğer ayrıntı ise arkada çift kameranın bulunması. Samsung Galaxy S7 Edge’in fotoğrafları ise geçtiğimiz dönemlerde çıkan görsellerle aynı diyebiliriz. Her ne kadar çekilen fotoğraflardan tasarım ayrıntıları anlaşılmıyor olsa da, Galaxy S7 Edge’in siyah renkli bir versiyonuna yer verileceği ortaya çıkıyor.

Güncelleme: LG G5 Ön İnceleme – MWC 2016