Anasayfa Haber Google, Evlere Paket Servisine Başlıyor

Google, Evlere Paket Servisine Başlıyor

Google, Los Angeles ve San Francisco’nun bazı bölgelerinde hizmete giren servisi Google Express’i duyurdu.

Birkaç hafta önce, Google’ın gıda teslimatı konusunda çalışmalar yaptığı söylentileri ortaya çıkmıştı. Son haberler ise bu çalışmaların kısa sürede başlayacağını gösteriyor. Kaliforniya merkezli şirket, Google Express adını verdiği hizmetle birlikte taze gıda teslimatı gerçekleştirecek. Google, konuyla alakalı duyuruyu doğrudan kendi blogundan yaptı.

Deneme aşamasında olan sistem, şimdilik Los Angeles ve San Francisco’nun bazı bölgelerinde hizmete girdi. Google Express verilen taze gıda siparişlerini aynı gün müşteriye ulaştıracak. Taze gıdanın büyük bir bölümünü meyve ve sebzeler oluşturuyor. Yani Google Express’in daha çok meyve ve sebze taşımacılığı yapacağını söyleyebiliriz.

google-express1

Bu servisten yararlanmak isteyen kişiler, az önce de bahsettiğimiz pilot bölgelerden sipariş verebiliyor. Fiyatlandırma ise elbette bölgeye ve uzaklığa göre farklılık gösteriyor. En düşük ücret 15 dolar seviyesindeyken, en uzak bölge için 35 dolar ödenmesi gerekiyor. Bu ücrete ek olarak şirket 3 dolarlık bir ödeme daha istiyor.