Anasayfa Haber Apple, Twitter Üzerinden Teknik Destek Verecek

Apple, Twitter Üzerinden Teknik Destek Verecek

Apple, Twitter’da özel bir teknik destek profili oluşturdu. Bu profil, yaşanan teknik destek sorunlarıyla alakalı kullanıcılarla birebir iletişime geçecek.

Yapılan araştırmalara göre, dünya genelinde verdiği teknik destek hizmetiyle müşteri memnuniyeti konusunda listenin ilk sıralarında yer alan Apple, teknik destek hizmetini sosyal medya platformlarına da taşıyor. Şirket, halihazırda web sayfasından ürün ve teknolojilerileriyle alakalı kapsamlı bilgiler veriyor. Müşterilerin herhangi bir sorun yaşaması durumunda teknik destek hizmetini de sağlayan Apple, bundan böyle Twitter’dan da teknik destek hesabıyla sorunları çözecek.

Yani, artık randevu alıp Apple Store ya da yetkili servislere gitmek yerine teknik destek hizmetini farklı bir kanaldan daha alabilirsiniz. Apple, Twitter’da @AppleSupport ismiyle oluşturulan teknik destek profilinden kullanıcılarla birebir iletişime geçecek ve soruları yanıtlayacak. Buna ek olarak, sık karşılaşılan teknik problemlerle alakalı çeşitli ipuçları ve bilgiler de yine bu profilden paylaşılacak.

En çok merak edilen konulardan biri ise Apple’ın Twitter teknik destek sistemini ülke bazında aktif edip etmeyeceği. Şirketin her ülke için ayrı ayrı oluşturulacak teknik destek profilleriyle kendi dillerinde hizmet verip vermeyeceği şimdilik bilinmiyor.