Anasayfa Haber Bülten Kinguin Türkiye Mağazasını Açtı

Kinguin Türkiye Mağazasını Açtı

Dijital oyun mağazası Kinguin, Türkiye şubesini açtı.

Kinguin, bugün yaptığı bir açıklamayla Türkiye mağazasının açılışını duyurdu. Dijital mağazasıyla 3 milyondan fazla mutlu ziyaretçiye 25 binden fazla ürün sunan Kinguin, oyun alışverişinde Türkiye’deki oyunculara www.kinguin.net/tr adresi üzerinden hizmet verecek!

Kinguin CMO’su Tomasz Jarzębowski, Kinguin’in Türkiye mağazasını açmasıyla ilgili düşünceleri şöyle dile getirdi: “Türkiye hem oyunlar hem de fiyatlar konusunda en iyiyi talep eden milyonlarca oyuncunun olduğu çok hızlı büyüyen bir pazar durumunda. Kinguin hâlihazırda yıllardır farklı ülkelerde tam da bunu yapıyor. Bu sebeple, Kinguin’in Türkiye mağazasını açtığımız ve popüler ödeme sistemlerinden kaliteli müşteri destek hizmetine kadar, Türk oyuncuların ihtiyaç duyduğu her şeyi sunacağımız için çok mutluyuz. Avantajlı fiyatları ve kullanım kolaylığı ile Kinguin’in Türkiye’deki oyuncuların en sevdikleri dijital oyun mağazası olacağına eminiz.

The Division, XCOM 2 veya Rise of the Tomb Raider gibi en yeni oyunları ve daha pek çoğunu uygun fiyatlarla sunacağını duyuran Kinguin; oyunların ötesinde CS:GO profilini Skin ve Pin ile özelleştirmek isteyenler için oyun içi ekipmanları da sunuyor.

www.kinguin.net/tr adresi üzerinde oyuncuların yaşayabileceği herhangi bir sorunda Kinguin’in 7/24 canlı destek servisi Türkçe olarak hizmet sunacak. Basın toplantısında ortalama 6 dakika içerisinde çözüm sağlandığı da not düşüldü.

Kinguin, çeşitli ödeme yöntemlerini de sitesine eklemiş durumda. Ininal ve GPay gibi yerli şirketlerle işbirliğine giden Kinguin’de, bu iki kanal üzerinden banka havalesi, mobil ödeme ve e-pin gibi ödeme seçenekleri mevcut. Bunlara ek olarak Paypal, Bitcoin, kredi kartı, PaysafeCard gibi alternatifler de mevcut.