Anasayfa Haber Bülten AOC Yeni 75 Serisini Piyasaya Sunuyor

AOC Yeni 75 Serisini Piyasaya Sunuyor

AOC yeni 75 Serisi ile, profesyonel müşterilerine yönelik enerji verimli 16:9 geniş ekran monitörlerden oluşan yeni bir ürün yelpazesi sunuyor.

75 Serisi’ndeki tüm monitörler, zarif, hoş mat siyah bir tasarıma ve ekranları kolayca duvara monte etmeyi sağlayan VESA duvar montajı uyumuna sahip. Böylece farklı ofis ortamlarında çok yönlü bir kullanım elde ediliyor. İşte bu yüzden monitörler hem genel sunuşlarda kullanılabilir, hem de işyerini şık şekilde tamamlar. Üstelik her ekranda bulunan dahili stereo hoparlörler sayesinde kullanıcılar, iş ortamlarına dağınıklık yaratan fazladan bir unsur eklememiş olurlar.

Yüksek kaliteli paneller ve güçlendirilmiş bağlantı

Bütün monitörler yüksek kaliteli panellere (IPS, TN) sahip ve E975SWDA ve Q2775PQU dışında hepsi, Full HD çözünürlükle de donatıldı. Özellikle serinin I- ve Q- modelleri renk bütünlüğüne sahip görüntüler ve geniş görüntüleme açıları sunan IPS panelleri ile dikkat çekiyor.

Serinin göze çarpan modellerinden biri, QHD çözünürlük (2560 x 1440 piksel) sunan ve böylece kullanıcıların çok daha canlı, detaylı görüntülerin keyfini sürmesinin yanı sıra aynı zamanda daha fazla alana sahip bir masaüstü de sağlayan Q2775PQU. Bu model, aynı zamanda üst düzeyde çoklu görev yürütmeye de izin veriyor. Bu ekran ile, aynı anda her biri 720p çözünürlükte dört uygulama penceresini görüntülemek mümkün.

Ayrıca tüm modellerde farklı dijital ya da analog kaynakları bağlamak için VGA, DVI ve HDMI girişleri de bulunuyor. Daha yüksek modellerde DisplayPort ve kullanıcıların USB çevre birimlerini kolayca bağlamasını sağlayan USB 3.0 var. Hızlı şarj eden bir USB bağlantı noktası ise, kullanıcıların monitörü kullanarak mobil cihazlarının dahili bataryalarını ekstra hızlı şarj etmesini sağlıyor. Üstelik ana dijital bağlantı kabloları (DVI ve DisplayPort) da dahil, böylece kullanıcılar hemen işe koyulabilirler.

Enerji verimli ve ergonomik açıdan dost

Modern bir çalışma ortamında enerji verimli bir teknoloji, sürdürülebilir ve maliyet tasarruflu şekilde iş yapmaya ilgi duyan şirketler için yüksek önem taşıyor. AOC’nin 75 Serisi’ndeki yeni monitörleri düşük enerji tüketimi düzeyleriyle dikkat çekiyor ve çeşitli çevre etiketleri tarafından da (EPA 6.0, TCO 6.0, EPEAT Gold gibi) tam sertifikalı. Ana açma kapama düğmesi, ekranlar kullanılmadığında daha da fazla enerji tasarrufunu sağlıyor.

Enerji verimliliğinin yanı sıra başka bir önemli özellik de kullanıcı sağlığı. Bu nedenle 75 Serisi’ndeki bütün ekranlar, kullanıcıların monitörleri kendi ihtiyaçlarına göre ayarlamalarını sağlayan bir dizi ergonomik seçenek ile donatıldı. Böylece 75P modellerinin hepsi, yükseklik ayarı, pivot, sağa sola dönme, ve eğilme işlevleri ile donatıldı. Ayrıca her monitörün kullanılabilirliği, özellikle ofis çalışması sırasında uzun sürelerden sonra genellikle göz yorulması ile sonuçlanabilen titireşim etkilerini azaltan dahili Flicker-Free teknolojisi ile daha da güçlendiriliyor.

Yeni AOC 75 Serisi’nin aşağıda belirtilen modelleri Mart 2016’dan itibaren piyasada bulunabilecek:

IPS paneline sahip modeller:
I2475PXQU
I2775PQU
Q2775PQU

TN paneline sahip modeller:
E975SWDA
E2275SWJ
E2275PWJ
E2275PWQU
E2475SWJ
E2475PWJ
E2775SJ

Aşağıda belirtilen üç IPS modeli ise Haziran 2016’da piyasaya çıkacak:
I2275PWQU
I2375PQU
I2475PQU