Anasayfa Haber Overwatch Çıkış Tarihi Kesinleşti

Overwatch Çıkış Tarihi Kesinleşti

Blizzard, Overwatch hakkındaki çıkış tarihi ve Beta testi süreci konularını açıklığa kavuşturdu.

Activision Blizzard, Candy Crush’ın geliştiricisi King Digital Entertainment’ı satın alma sürecini birkaç hafta önce tamamlamış ve böylece mobil oyun dünyasına giriş yapmıştı. Dünyanın en büyük oyun ağı olmayı başaran Blizzard, bir süre önce Overwatch’ın çıkış tarihini de açıkladı. IGN, yayınladığı reklamlarla Overwatch’ın çıkışını istemeden sızdırmıştı. Dolayısıyla bu aşamadan sonra da Overwatch’ın geliştirici ekibinden Jeff Kaplan, açıklama yaparak oyunun çıkış tarihini netleştirdi.

PC, PlayStation 4 ve Xbox One için hazırlanan oyun, 24 Mayıs’ta çıkacak. Ancak ön sipariş verenler için, 5-9 Mayıs arasındaki Beta sürecinde oyunu denemek mümkün olacak. Bu deneme süreci için Xbox One’larda Xbox Live Gold üyeliği istenecek. Overwatch, PlayStation 4’te PS Plus üyeliği olmadan da test edilebilecek. Oyun 24 Mayıs’ta çıktıktan sonra ise PlayStation Plus üyeliğini zorunlu tutacak. Overwatch’da Offense, Defense, Support ve Tank olmak üzere dört kategoride toplam 21 farklı karakter bulunacak.

Overwatch, PC’ler için 40 dolar fiyatlandırmayla satışa çıkacak. Ayrıca Origins Edition isimli özel bir paket de sunulacak ve bunun fiyatı ise 66 dolar. Oyun, PlayStation 4 ve Xbox One’da ise 70 euro fiyat etiketine sahip olacak.