Anasayfa Video Samsung Galaxy S7 Lansmanı

Samsung Galaxy S7 Lansmanı

Samsung’un Galaxy serisine ait yeni akıllı telefonu S7, MWC’den sonra ülkemizde de tanıtıldı.

2016 Mobil Dünya Kongresi’nde gerçekleşen lansmanına katıldığımız Galaxy S7, nihayet ülkemizde de tanıtıldı. The Seed’de gerçekleştirilen lansmanda Samsung Electronics Türkiye Başkanı Yoonie Joung, Başkan Yardımcısı Tansu Yegen ve Ürün Pazarlama Müdürü Tolga Erdem Samsung’un ve Galaxy S7’nin kullanıcılara sunduğu deneyimden söz etti.

Galaxy S7’nin özellikle kategori 9 LTE desteği üzerinde duran Tansu Yegen, 1 Nisan’da yürülüğe girecek olan 4.5G hizmeti ile birlikte S7 kullanıcılarının teoride 450 Mbps indirme hızlarına ulaşabileceğini belirtti. Yegen, buna ek olarak cihazın sürekli açık ekranının sağladığı avantajlardan ve kullanıcıların gün boyunca ne sıklıkla telefonlarına baktıklarından bahsetti.

Ürün Pazarlama Müdürü Tolga Erdem’in sunumu ile devam eden lansmanda Samsung’un kullanıcıların hayatını kolaylaştırma odaklı felsefesi ve S7’nin de bu felsefe ile tasarlandığına değinildi. Yine ürünün suya dayanıklı yapısı, gelişmiş kamera özellikleri ve MiroSD kart yuvası gibi özellikleri de lansmanda değinilen konular arasında idi.