Anasayfa Haber Samsung Galaxy S7 Mini Geliyor

Samsung Galaxy S7 Mini Geliyor

Samsung’un ekonomik fiyatlı iPhone SE modeli karşısındaki gizli silahının Galaxy S7 Mini olduğu düşünülüyor.

Apple’ın 21 Mart’ta düzenleyeceği etkinlikte tanıtacağı ikinci nesil ucuz iPhone, rakipleri de harekete geçiriyor. Android cephesinde en fazla akıllı telefon satışını gerçekleştiren Samsung, büyük ihtimalle yeni nesil ucuz iPhone’un karşısına Galaxy S7 Mini’yi koyacak.

Galaxy S7 Mini’de 4.6 inç boyutunda HD (1280×720 piksel) çözünürlükte ekran yer alacak. Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge’de kullanılan Snapdragon 820 ya da Exynos 8890 işlemciler, benzer şekilde bu minik ekranlı modelde de bulunacak. 3 GB RAM ile gelmesi beklenen Galaxy S7 Mini’de Çift Piksel teknolojili 12 MP arka kamera bulunacak.

21 Şubat’ta tanıtılan Galaxy S7 ve Galaxy S7 Edge ekranlarındaki “always on” özelliğinin Galaxy S7 Mini’de yer alabileceği de belirtilenler arasında. Ayrıca kalınlığın da 9.9 mm seviyesinde olacağı ifade ediliyor.

Elbette şimdilik Samsung’dan konuyla alakalı herhangi bir doğrulama yok. Gelecek hafta Apple’ın tanıtım etkinliği sonrasında Galaxy S7 Mini ile alakalı yeni bilgilerin geleceği tahmin ediliyor.