Anasayfa Haber Tyranny, Kötü Adamı Oynadığımız Bir RPG Olacak

Tyranny, Kötü Adamı Oynadığımız Bir RPG Olacak

Obsidian, GDC fuarında RPG türündeki yeni oyunu Tyranny üzerinde çalıştığını bildirdi.

En son Fallout: New Vegas ve Pillars of Eternity ile adını duyduğumuz Obsidian, GDC (Oyun Geliştiricileri Konferansı) sırasında RPG türündeki Tyranny ile ilgili yeni bilgiler verdi.

Tyranny hakkında henüz çok fazla bilgi yok, bir kaç oyun içi görsel ve bir de çok fazla bilgi vermeyen tanıtım videosu yayınlandı. Ancak görüntülerden anlaşıldığı kadarıyla, Tyranny klasik izometrik görüş açısına sahip bir RPG olacak.TyrannyBu oyunu benzerlerinden ayıran en önemli unsur ise, oyun dünyası ve ana kahramanın tasarımı olacak. Obsidian bu kez klasik dünyayı kurtaran kahraman modelinden uzaklaşıyor. Tyranny, iyi ve kötü arasındaki savaşın yapıldığı, iyilerin savaşı kaybettiği bir dünyada geçecek.TyrannyOyunda canlandıracağımız ana karakter ise tipik Level 1 kahraman olmaktan çok uzak bir kişi olacak. Oyuna hayli güçlü ve etkili bir karakter olarak girecek, atacağımız adımlarla hikayenin akışını etkileyeceğiz. Ve kesinlikle gayet kötü bir karakter olacağız.

Henüz geliştirilmekte olan oyunun hangi aşamada olduğu açıklanmadı. Ancak Tyranny’nin PC, Mac ve Linux için bu yıl sonunda çıkması planlanıyor. Oyunun dağıtımını ise Paradox üstlenecek.