Anasayfa Haber WhatsApp İçin Kalın Ve İtalik Yazma Özelliği Geliyor

WhatsApp İçin Kalın Ve İtalik Yazma Özelliği Geliyor

Yeni WhatsApp güncelleştirmesiyle mesajlarda kalın ve italik yazma özellikleri gelecek.

Apple ve FBI arasındaki dava, teknoloji şirketlerini harekete geçirdi. Özellikle Google ve Facebook; platformlarında özel güvenlik önemleri almaya başladılar. WhatsApp ve Gmail’i çok daha güvenli hale getirmeye çalışan şirketler, mobil uygulamalarındaki güvenlik önlemlerini daha da artıracak.

Facebook’un sahibi olduğu WhatsApp’a geçtiğimiz günlerde bilgisayardan kullanım, belge paylaşımı ve sesli arama gibi özellikler eklenmişti. Son güncellemeyle WhatsApp’a yeni birkaç özellik daha ekleniyor. Anlık mesajlaşma uygulaması, yeni güncelleştirmeyle yazı stilinde önemli değişikler sunacak.

whatsapp-bold-ve-italic

Güncelleştirme, WhatsApp’a kalın ve italik yazma özelliklerini kazandıracak. Yani artık özellikle belirtilmek istenen herhangi bir kelime ya da cümle kalın ya da italik şekilde yazılıp, ayırt edici bir hale getirilebiliyor. Kalın yazı bildirim ekranında da aktif hale getiriliyor. Böylece görüntülemediğiniz mesajlardaki kişi ismi kalın gözüküyor. Güncelleştirmenin Nisan itibariyle tüm kullanıcılar için aktif olacağı da bilgiler arasında.