Anasayfa Haber Uncharted 4 Oynanış Videosu Yayınlandı

Uncharted 4 Oynanış Videosu Yayınlandı

Merakla beklenen Uncharted 4: A Thief’s End için çekilen 16 dakikalık oynanış videosu yayınlandı.

Sony çatısı altındaki oyun yapımcısı Naughty Dog, Uncharted 4’ün çıkışından önce oyunla ilgili yeni videolar yayınlamaya devam ediyor. Uncharted 4 normalde geçen sene yayınlanacaktı. Ancak, yapımcı şirket Mart’taki açıklamayla yeni oyunun ertelendiğini duyurmuş ve beklentileri karşılayabilmek için daha fazla çalışacaklarını bildirmişti. Yalnızca PlayStation 4 için geliştirilen yeni oyun, bu yıl bahar aylarında satışa çıkacak.

Uncharted 4: A Thief’s End hakkında yeni bir video daha yayınlandı. Bu oynanış videosu, yeni oyunla alakalı birçok ayrıntıyı açığa çıkarıyor. Uncharted 4, tamamen gerçekçiliğe odaklanmış. Dolayısıyla oyundaki karakterler doğrudan ana karaktere bağlanmamış. Yani serinin ana karakter Nathan Drake herhangi bir görev gerçekleştirirken arkaplanda kalan kişiler kendi arasında iletişim kurabiliyorlar.

16 dakikalık oynanış videosunun hemen başlangıcında arazi aracının sıçrattığı çamur ve yolda bıraktığı izler görülebiliyor. Ayrıca araç herhangi bir çamur birikintisine denk geldiğinde hızı da otomatik olarak düşüyor.